Hogyan lehet a leghamarabb elérni, hogy vegye fel a zoknit, alvás előtt ne ugráljon, feküdjön le, ne mászkáljon ki?
Nagyon el vagyok abban fáradva, hogy mindent tízszer kérjek, könyörögjek, kiabáljak.
Mindig arra kelek hogy reggel a jéghideg metlakiton mezítláb van, ott az otthoni/benti vastag zoknija pedig kikészitve, minden reggel rutin hogy fel kell vennie, szolok hogy vegye fel, nem teszi, mégegyszer szolok, felkelek, kezébe adom, nem veszi, kiabálok, nem veszi, igy huszadjára már felvette arra, hogy akkor itthon maradunk nem megyünk sehova.
Lefekvés előtt pisilnem kell szomjas vagyok éhes vagyok, mindezt ugy hogy pisilt evett ivott már, kell a kisauto, takarj be, mindezt ugy hogy betakarom-kitakarozik-anya takarj be, betakarom-kitakarozik-anya takarj be
Az ezt megelőző eszetlen rohangálásrol, ugrálásrol nem is szolva.
Ovis.
Én meg száz éves már belül
Rádtam a zoknit! Volt előtte egy kisebb hiszti mert zavarni mertem ezzel játék közben, de feladtam.
Jobban belegondolva az apróságokba, nem is csak az altatás a harc, hanem pl fürdés utáni öltöztetés is az.
Nem tudom hogyan kell kisgyereket nevelni.
De nem akarom tényleg a kiabálást, hogy azt tanulja meg, nekem nem hiányzik az, hogy majdan egy langaléta pehelybajuszos ossza az észt nekem, ahogy én neki anno
Arra tippelek, lehet az is, hogy a napirend borulása okozza a bajt a szünet miatt. Oviban minden mindig ugyanakkor ugyanugy van, ott nincs baj vele. Lehet tartanom kéne katonásan, hogy reggel reggeli, x-kor torna, y kor játékidő, z kor levegőzés, ebéd nem csúszva hanem időben, közös foglalkozás, stb. Amolyan katonásan, ahogy rokonom csinálja két gyerekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!