Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogyan lehet a leghamarabb...

Hogyan lehet a leghamarabb elérni, hogy vegye fel a zoknit, alvás előtt ne ugráljon, feküdjön le, ne mászkáljon ki?

Figyelt kérdés

Nagyon el vagyok abban fáradva, hogy mindent tízszer kérjek, könyörögjek, kiabáljak.

Mindig arra kelek hogy reggel a jéghideg metlakiton mezítláb van, ott az otthoni/benti vastag zoknija pedig kikészitve, minden reggel rutin hogy fel kell vennie, szolok hogy vegye fel, nem teszi, mégegyszer szolok, felkelek, kezébe adom, nem veszi, kiabálok, nem veszi, igy huszadjára már felvette arra, hogy akkor itthon maradunk nem megyünk sehova.

Lefekvés előtt pisilnem kell szomjas vagyok éhes vagyok, mindezt ugy hogy pisilt evett ivott már, kell a kisauto, takarj be, mindezt ugy hogy betakarom-kitakarozik-anya takarj be, betakarom-kitakarozik-anya takarj be

Az ezt megelőző eszetlen rohangálásrol, ugrálásrol nem is szolva.

Ovis.

Én meg száz éves már belül

2018. márc. 31. 09:05
1 2
 1/16 anonim válasza:
19%
Két atyai fülessel.
2018. márc. 31. 09:06
 2/16 anonim ***** válasza:
65%

Én reggel leülnék hozzá és felhúznám a lábára a zoknit. Egy dedósnál" ennyi szerintem belefér. Reggel amúgy sem fogok vele veszekedni.

Este nem várnám meg míg valami csellel behív a szobába. Ezeket a köröket azért csinálják, mert igénylik a szülőt. Meseolvasás alatt elálmosodik és hamar elalszik.

2018. márc. 31. 09:45
 3/16 anonim ***** válasza:
71%
Vagy csak az kutyulhatja össze a kakaót, akinek zokni van a lábán, a mezítlábasok maradnak az ágyban. Nem kell mindig keménykedni.
2018. márc. 31. 09:59
 4/16 anonim ***** válasza:
77%

Ez hatalmi harc a reszedrol is nem csak a reszerol. A kiabalas es hasonlo agressziv dolgok megfelemlites. Nem tul celszeru nevelesi modszer es teged is kikeszit. A gyerekek peldakbol tanulnak. Neked van zokni a labadon?

Es a szemelyisege alapjan lehet valamilyen mas eszkozokkel siman ra tudnad venni.

Ha kiabal az ember az egy olyan berogzult tehetetlen sema ami azert jon letre mert fogalma sincs az embernek mit csinaljon es hogy kezeljen le adott szituaciot. Ez csak egy potcselekves ugymond a rendes cselekves helyett.

2018. márc. 31. 10:03
 5/16 A kérdező kommentje:

Nincs is már erőm a kiabálásokhoz.

Ebéd utáni altatás most: ő még telefonál maminak (játéktelefon), hogy elbúcsúzzon, szerinte még be kell tolni a tűzoltot is az állomásra, most jön az épp, hogy pisilnem kell, de a makimajom is kell aludni, ledobálja a takarot hogy neki van bundája, már meg autoval akar aludni és nínózik, kitalálja hogy forditva akar aludni, feje a lábánál és átpakolja a párnát, közli mennyire nagyon szeret, jelenleg azon vagyok hogy csak legalább ágyban tartsam, ne keljen fel. Kb mint egy befogott tornádo. Mérem az időt mikor alszik el

2018. márc. 31. 13:42
 6/16 A kérdező kommentje:

Rajtam még papucs is van.

A zokni neki az, hogy a szandi/papucs kérdést már feladtam nála.

2018. márc. 31. 13:44
 7/16 anonim ***** válasza:
36%

Sztem te az en 3 es fel eves kisfiamrol irtal. 😂

O is ilyen, az utobbi napokban pedig meg ratett egy lapattal. Tudom h ertelmetlen, de neha en is rakiabalok. Ma 40 percig konyorogtem h egye mar meg a reggelit. Ebednel mar nem konyorogtem, ehesen is fekudt le. Kb fel ora mire delutan elalszik. Este rosszabb. Szomjas vagyok ehes vagyok pisilni kell kakilni kell, csak még ez, csak még az.

Tanacstalan vagyok en is.

2018. márc. 31. 14:32
 8/16 anonim ***** válasza:
57%
Hat, az alttashoz sok sikert,a vilsg erdekesebb neki annal, hogy o aludjon. Talan, ha azt latja, hogy olyankor ti is pihentek, nem marad ki semmibol hamarabb megnyugszik. A zoknit meg felhuznam neki, egy komas kisgyerek, szerintem eszebe se jut olyankor, aztan meg mar csakazertsem veszi fel. Ha levenne miutan raadtam, na akkor lennk pipa, es kuldenem vissza az agyba, hogy addig nincs jatek, nuncs reggeli amig fel nem veszi azt az atkozott zoknit. Szerintem felesleges stresszelned, elhiszem, hogy kivagy, sot tudom, annakidejen en is beleestem abba a hibaba, hogy az ertelmes es okos fiamat ertelmesebbnek es okosabbnak gondoltam, mint ami valojaban volt.
2018. márc. 31. 14:36
 9/16 A kérdező kommentje:

Ami a kiabálást illeti is, az sem megoldás, hogy minden nap kiabálnom kelljen mert csak arra csitul el. Nem birom én ezt naponta.

Remélem hamar kinövik.

A meseolvasás is csak egy a sokból, az nem fárasztja le.

Annyiszor kérdeztem már tőle hogy sima jóéjt-tel miért nem lehet elaludni csak azzal ha én kikelek magambol és mindenki tiszta ideg? Elvileg nyugalommal kéne, jokedvvel elaludni és nem egy drámával.valami egészségkalauz irta valahol, hogy ne feküdjünk le feszültséggel, minden legyen megbeszélve, pont a végén, az ágy a nyugalmat kéne jelentse, stb.

2018. márc. 31. 14:56
 10/16 A kérdező kommentje:

Probálom ezt az én is pihenek dolgot majd, köszi.

A zoknit akkor magamhoz készítem ki reggel.

2018. márc. 31. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!