Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Testvéretek óvodáskorú gyereké...

Testvéretek óvodáskorú gyerekének locsolásér mit adtok?

Figyelt kérdés
Csokit? Pénzt vagy valami játékot? Ha pénzt, mennyit kellen adni? A lányunkat jön locsolni.
2018. márc. 28. 08:34
 1/8 anonim ***** válasza:
66%
Tejcsoki tojás, Kinder-tojás, 200 Ft, mandarin.
2018. márc. 28. 08:46
 2/8 anonim ***** válasza:
25%
Mivel az unokaöcsém én adnék egy ezrest.
2018. márc. 28. 08:49
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Te ismered a kisfiút. Attól is függ nálatok mi a szokás. Eddig nem volt locsolni?

Az én fiam csodálja a festett tojásokat, ezért szerintem azt is érdemes+csoki tojás (kinder kisebb vagy nagyobb változata esetleg egy különlegesebb figura)

Pénzt nem adnék, már csak azért sem, mert az ovisok még máshogyan értékelik. Ha vesznek is neki belőle valamit, nem fogja hozzád kötni, de te tudod. Helyette én adnék egy buborék fújót, kifestőt vagy valami apróságot. De ezt nem muszály, csak a pénz helyett írtam.

2018. márc. 28. 09:22
 4/8 anonim ***** válasza:
65%
Tavaly nővérem ovia fiának kindertojást,főtt-festett tojást,és 500 ft-ot adtam. Sajnos elég anyagias a kisfiú,számon tartja azt is hogy anyukája mikor kap fizut. Játekot NEKI nem adnék,mert bár a szülei havontab2-3-4 játékot vesznek neki,de egyik sem marad egyben másnapra (szándekosan) :) szóval idén csak kinder lesz,főtt tojás,és persze kínálom sütivel üdítővel.
2018. márc. 28. 11:48
 5/8 anonim ***** válasza:
65%

4-es vagyok.

Ovis*

Van egy öccse is, 3 éves lesz,ő is ezeket kapja majd.

2018. márc. 28. 11:49
 6/8 anonim ***** válasza:
Kinder tojást
2018. márc. 28. 12:32
 7/8 anonim ***** válasza:
Kinder tojás.
2018. márc. 28. 12:42
 8/8 anonim ***** válasza:
Csokinyulat
2018. márc. 29. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!