Mennyi és milyen délutáni különórára fog járni ovodaskorú gyereked, tudod már?
Figyelt kérdés
Sport, zene, hittan, bármi óvodán kívüli prg. Hány éves, milyen csoportba jár (kis-, közép-, nagy-)?2016. szept. 1. 14:30
1/12 anonim válasza:
Lányom most középsős és heti egyszer táncra fog járni délután.
2/12 anonim válasza:
Vegyes csoportba jár, 4 éves. Talán hetente egyszer táncolni fog járni, ha neki is tetszik és bírjuk anyagilag. Úszni hetente egyszer, de az hétvégi program.
3/12 anonim válasza:
5 éves, most megy nagycsoportba. Egyszer úszás, egyszer zene, 3 torna.
4/12 anonim válasza:
Kiscsoportos lesz. Heti egy zenés logopédiai foglalkozása lesz. Másra nem fog járni.
6/12 anonim válasza:
5 éves nagycsoportos(vegyes csop) heti 2 úszás
7/12 anonim válasza:
Középsöbe megy,semmite nem járt,nem is fog még.
8/12 anonim válasza:
A nagyobbik lányom (hamarosan 5 éves) középsős lesz, hetente kétszer táncra jár majd, már a tavalyi évben is járt.
Formációs tánc (latin,) nagyon élvezte már tavaly is. De érdekelné a balett is, elvileg nem ütköznének a próbák, de nem szeretném leterhelni.
A középső lányom most kiscsoportos (3 éves), neki nincs semmi betervezve, a táncra menne ő is, de csak 4 éves kortól lehet.
Az ovival mennek hetente 1x úszásra majd mindketten.
9/12 anonim válasza:
Nagycsoportos a lányom. Eddig nem járt semmire, a néptáncot én tavaly szerettem volna de neki nem volt kedve, így ennyiben maradt. Viszont idén azt mondta, szeretne járni táncolni mert a barátnője is jár, és én pedig úszásra is szeretném heti egyszer vinni. Tehát két nap a héten lenne. Meglátjuk.
10/12 anonim válasza:
Egy délelötije lesz az oviban ovis tartás javito torna ,de ezenkivül nem tudom majd szülöin kiderül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!