Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyi és milyen délutáni...

Mennyi és milyen délutáni különórára fog járni ovodaskorú gyereked, tudod már?

Figyelt kérdés
Sport, zene, hittan, bármi óvodán kívüli prg. Hány éves, milyen csoportba jár (kis-, közép-, nagy-)?
2016. szept. 1. 14:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

nagycsoportos lány: heti 1x sakk, 1x hittan, 1x úszás,de ez mind oviidő alatt van.

Ovi utáni foglalkozás heti 1x lesz, még nem tudom mi, vagy vmi tánc, vagy vmi küzdősport, még nem írták ki mik lesznek az oviban...

én úgy tapasztaltam, hogy oviidő után már inkább a szabad játék kell nekik, nem jó sokmindenre vinni még 'munka' után, mert már nem bír/akar koncentrálni, lazulni akar, és vadulni..:-)

2016. szept. 3. 14:41
 12/12 anonim ***** válasza:
Nalunk 6 eves mar a fiunk, hamarosan iskola. Heti egyszer zenere jar, majd gitarozni szeretne, mint az apukaja. (mar probalgatja). Tancolni mar kicsi kora ota nagyon szeretett es mindig nyaggatott minket, szoval heti ketszer jar modern tanc es balettre. Ezenkivul egyszer uszni, de ez hetvegi program. Mindegyiket nagyon elvezi, egy igazi kis buvar. Addig jaratjuk amig nem kenyelmetlen neki, es nem tulterhelt. Amint elkezdi az iskolat szeretnenk spanyolra tanitani, angol-magyar key anyanyelvu a kisember, szeretnenk egy plusz nyelvet is. A ferjem es en is beszelunk spanyolul, ugyhogy tudnank segitenj neki. A foglalkozasok ovi utan vannak ☺
2016. nov. 1. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!