Mitől lehet az, hogy amikor a kislányom meztelen, akkor tépkedi a nuniját? Másnál is volt ilyen?
Figyelt kérdés
2018. márc. 16. 21:57
21/22 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle, hogy fáj-e neki. Nézd meg, hogy piros-e, esetleg van-e valami furcsaság a nagyajkak között.
Az én 6 éves lányom is csinálja egyébk€nt, de csak ha fürdés után hisztizik. Úgy vettem észre, hogy ez egyfajta nyugtatás neki. Bár lehet nem tépkedésnek hívnám. De semmiképp sem maszturbáció.
22/22 anonim válasza:
Nőként írok.
Én akkor tépkedtem kiskoromban, mikor viszketett. Nézd meg neki, hogy nem piros-e a szeméremajkak között.
Ebben SEMMI pedofil dolog nincs, mert ha piros, akkor el kell vinned gyerekorvoshoz :)
Ha nem piros, akkor pedig valószínűleg jó érzés neki, amit csinál.
Ezt se tiltsd, de mondd meg neki hogy magányos elfoglaltság, ne mások előtt csinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!