Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mitől lehet az, hogy amikor a...

Mitől lehet az, hogy amikor a kislányom meztelen, akkor tépkedi a nuniját? Másnál is volt ilyen?

Figyelt kérdés

2018. márc. 16. 21:57
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
57%
Ja mar latom, hogy irtad.
2018. márc. 16. 22:10
 12/22 A kérdező kommentje:
Azt hittem, normális válaszokat, tanácsokat kapok. Mindegy, azért köszönöm!
2018. márc. 16. 22:14
 13/22 anonim ***** válasza:
69%
Ne add fel, még jöhet, hogy több kislány is csinál ilyet. Az én válaszom sem normális, hogy egy 6 éves gyerektől már meg lehet kérdezni, hogy mit miért csinál? Anyuka van?
2018. márc. 16. 22:18
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem érez fájdalmat, akkor szerintem nincs ezzel semmi gond, felfedezi magát. Ha viszont fájdalmat vagy viszketést érez, arról jó lenne tudnod, finoman rá lehet kérdezni szerintem. Az én fiam is tépi a kukiját, egyelőre próbálom elterelni olyankor a figyelmét.
2018. márc. 16. 22:19
 15/22 A kérdező kommentje:
Meghalt az anyja.
2018. márc. 16. 22:19
 16/22 anonim ***** válasza:
90%

Sajnálom.

Szetrintem vidd orvoshoz mindenképp. A gyerekorvoshoz.

2018. márc. 16. 22:23
 17/22 A kérdező kommentje:
Rendben.
2018. márc. 16. 22:29
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sajnálom! Pár év múlva azonban Neked kell őt felvilágosítani, elhiszem hogy ez nehéz dolog, nekem a szüleim vettek egy könyvet és azt együtt olvastuk, rajzokkal ellátva. Ez abban segített, hogy ne érezzék rettenetes kínban magukat és ne a saját szavaikkal kelljen elmondani. Most lehet, hogy le leszek pontozva, de van akinek ez kifejezetten nehéz, egy apa-lánya kapcsolatban főleg. Mégis, ebben az esetben, ha netán egészségügyi probléma áll a háttérben, azt fontos lenne tudnod, így finoman és nyíltan érdemes rákérdezni, hogy fáj-e ott neki. Egyébként szerintem teljesen normális, amit csinál.
2018. márc. 16. 22:32
 19/22 anonim ***** válasza:
88%

Teljesen normális válaszokat kaptál.

Ha túl kevés az infó a kérdés megválaszolásához, az az első, hogy erre felhívják a figyelmet.

Esetedben nem mindegy, hogy egy pár hónapos, pár éves vagy egy kiskamasz csinálja.

Erre besértődsz. Szegény gyerek.

Felfedezni magukat jóval korábban, nem 6 évesen szokták. Akkor se tépkedéssel.

De míg egy ~1,5 éves nem tud válaszolni, hogy miért csinálja, egy 6 éves igen.

2018. márc. 16. 22:32
 20/22 anonim ***** válasza:
88%
Ha pisilés után nem tudja ügyesen megtörölni, vagy fordítva csinálja, akkor a pisitől irritálódhat, csíphet, viszkethet neki. Nekem a tépkedés szóról, inkább ez ugrik be. Hogy fürdik? Milyen gyakran kap tiszta bugyit? Nem mossátok-e másképp az alsóneműt mint azelőtt? Mosószermaradvány, vagy öblítő is irritálhatja, vagy hanem elég tiszta a kád, amiben fürdik, a törölköző. amit használ, stb....
2018. márc. 16. 22:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!