Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ha 8 évesem fáradt kezelhetetl...

Ha 8 évesem fáradt kezelhetetlen! Van más is igy?

Figyelt kérdés
Kisfiam szerintem adhd-s vagy szuperérzékeny. Vitaminokkal elértük azt, hogy tudja teljesíteni a délelötött,az iskolában. 8 éves. ha nem fáradt olyan mint egy angyal. Ha fáradt akkor hisztis, önsajnálatos duzzogást végez, ha még fáradtabb akkor már képes magát verni, ettöl már csak az utolsó fokozat a rosszabb, mikor már semmit nem akar amit kérek töle, gyere megyünk pihenünk, vagy vacsorázunk,fürödjünk,csak duzzog kiabálva válaszol, ordit velem, örjöng, és akkor már minden késö, csak reménykedem, hogy valahogy le tudom fektetni.De ekkor már huznom és vonszolnom kell, mert nem csinálja, pláne nem azt amit én szeretnék. Hogy ennyire fáradt legyen elég egy nap ami normál, csak este 8:30 tart. Ez nem e nap jelentkezik, hanem általában másnap. Hálás lennék, ha van aki ugyan ebben a cipöben jár irna, es adna tanácsot!
2018. márc. 16. 14:08
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Vashiàny állítólag nincs. Volt egy vérképe ahol d vitamin hiány volt.Egyébként minden rendben. Még tegnap kaptam az ötletet tsmt tornàhoz. Hát sokat igérö teràpiànak hallatszik. Fejletlen idegrendszer, lassù reflex stb. Ez sajnos megvan. Egy próbát még az is megér.
2018. márc. 18. 07:31
 12/12 anonim ***** válasza:
Szuper! Ha a torna a járható út, mert tényleg szüksége van rá, akkor még kipróbálhatod azt is, hogy súlyokat raksz otthon is a vállára. Tehát próba, nem biztos, hogy beválik, de van ahol segít! Csináljatok kötélhúzást, amikor látod, hogy túl van pörögve. Ha tetszik neki, akkor addig, amíg meg nem unja. Ha nem akarja, nincs értelme. Feküdjön le, tegyél egyenként súlyokat a testrészeire lassan, majd amikor minden testrészén van (kivéve fej, nyak), akkor lassan vedd le őket rőla. Vidd el játszóházba és úszni! Az úszás csodás. Csiklandozd, masszírozd. Csináljátok azt, ami jól esik neki. Az idegrendszer nagyon jól stimulálható még ebben a korban, mennél korábban kezditek, annál jobb.
2018. márc. 18. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!