Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyire alaposan tudtok...

Mennyire alaposan tudtok fogatmosni 1.5 eves gyereknek?

Figyelt kérdés
Annyira ordit, barmit csinalok, hogy szinte sokkot kap. A szurinal nem ordit ennyire. Rangatja a fejet, alig talalom el a fogat. Mar mindent probaltam, puha kefet, jatekot, hogy o mossa nekem, apjanak...de semmi. Ha az o kezebe adom, akkor abbahagyja a sirast es elkezdi ragni...dehat az azert megse fogmosas...mit csinaljak vele? Vagy ennyi mosas eleg lenne?
2018. márc. 9. 09:35
 1/5 anonim ***** válasza:
58%
Sajnos ő nem tudja megmosni magának. Nekünk az együttfogmosás, a játékosság (fogcsikizès) jött be ès 2 èves kor után váltottunk zenèlő Mickey-s elektromos fogkefére, ezt elèg ha ott tartja, aztán a vègèn mèg èn körbemosom neki.
2018. márc. 9. 09:41
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

semennyire, kezébe adom, úgy elrágcsálja pár másodpercig és nagyjából ennyi a fogmosás

én anno beszéltem a fogorvossal erről. ő azt mondta 2-3 éves korig öntisztul a száj - a lepedéktől jó ha megtisztítjuk a fogakat, de alapvetően bacik meg ilyenek az ínyen nyelven nem telepszenek meg, és azt is mondta ne erőltessem mert csak megutálja, mindig adjam a kezébe hogy rágcsálja ha szeretné - a szokás kialakítása miatt, meg ha lehet rágjon sok almát répát. Ezen túl meg mikor már fogkrémet is kaphat rá meg megtudja mosni majd megjön a kedve.

2018. márc. 9. 12:44
 3/5 anonim ***** válasza:
Én pihentetném egy darabig a dolgot, az nem cél, hogy sokkot kapjon. Vagy megpróbálhatod azt, hogy adsz a kezébe egy fogkefét, és közben egy másikkal te mosod. Lehet, hogy az a baja, hogy olyankor elveszed tőle a fogkeféjét.
2018. márc. 9. 15:02
 4/5 anonim ***** válasza:

1,5 évesnek semennyire.

Tettem rá gyerekfogrémet meg kezébe adtam, rágcsálja, de ennyi volt.

2018. márc. 9. 15:10
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekünk szerencsénk van, imád fogat mosni. Persze először én megsikalom neki és utána magának szokta. Napjában van, hogy többször kéri, gondolom jól esik neki, mivel még fogzik. Ezért kettőt-hármat tartunk itthon.

Nem tudom mikortól kezdtetek el fogat mosni?! Én már szilikonos kefével 3 hónapos korában dörzsölgettem neki, ekkoriban vettem észre, hogy fájdogál neki. 4 hónapos volt mikor az első kibújt, azóta mossuk és oda adtuk/adjuk neki is.

Nálunk a hajmosás macerás.

2018. márc. 9. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!