Mennyire alaposan tudtok fogatmosni 1.5 eves gyereknek?
semennyire, kezébe adom, úgy elrágcsálja pár másodpercig és nagyjából ennyi a fogmosás
én anno beszéltem a fogorvossal erről. ő azt mondta 2-3 éves korig öntisztul a száj - a lepedéktől jó ha megtisztítjuk a fogakat, de alapvetően bacik meg ilyenek az ínyen nyelven nem telepszenek meg, és azt is mondta ne erőltessem mert csak megutálja, mindig adjam a kezébe hogy rágcsálja ha szeretné - a szokás kialakítása miatt, meg ha lehet rágjon sok almát répát. Ezen túl meg mikor már fogkrémet is kaphat rá meg megtudja mosni majd megjön a kedve.
1,5 évesnek semennyire.
Tettem rá gyerekfogrémet meg kezébe adtam, rágcsálja, de ennyi volt.
Nekünk szerencsénk van, imád fogat mosni. Persze először én megsikalom neki és utána magának szokta. Napjában van, hogy többször kéri, gondolom jól esik neki, mivel még fogzik. Ezért kettőt-hármat tartunk itthon.
Nem tudom mikortól kezdtetek el fogat mosni?! Én már szilikonos kefével 3 hónapos korában dörzsölgettem neki, ekkoriban vettem észre, hogy fájdogál neki. 4 hónapos volt mikor az első kibújt, azóta mossuk és oda adtuk/adjuk neki is.
Nálunk a hajmosás macerás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!