Miért engedi nem kevés szülő a gyerekének (kb 4 éves kortól akár 10 éves korig), hogy nyilvános helyen hangoskodjanak, rohangáljanak?
Nem véletlen kérdezem, és nem is azért, hogy vitát generáljak, hanem tényleg érdekel, hogy létezhet ez a jelenség.
Napi szinten látom, hogy kulturáltnak látszó szülők engedik, hogy a gyerekeik plázákban, kávézókban, éttermekben, üzletekben fogócskáznak, kiabálnak, szaladgálnak, ezzel mindenkit zavarnak és fellöknek. Rájuk nem szólnak, sőt, boldog mosollyal nézik.
Azokhoz szól a kérdésem aki ezt hagyja
Miért gondoljátok, hogy ez megengedhető viselkedési forma?
Biztos van itt is egy-két ilyen szülő, nagy számok törvénye alapján.
A 20-as hozzászóló is engem igazol.
Kaptam már annyi beszólást, rosszindulatot jóformán a semmiért, pusztán azért mert gyerekkel jelentem meg (mingyá'bőg, mingyá' hisztizik, lassú..) hogy ha egyszer véletlenül 100 alkalomból 1× elkezdene szaladgálni, biztosan nem a gyereket bántanám, hanem mosolyogva nézném ahogyan az ikyen gyenge idegzetű emberkék a hajukat tépik. Rám sincs tekintettel senki, akkor sem ha beteg gyerekkel megyek az orvoshoz(mert én ráérek ugye) akkor én miért legyek?
Utolsó
Nem az indokolatlanul bunkók lelkére kell tekintettel lenni, hanem pl azokéra, akik 10-12 óra munka közben/után nem akarja egy NEVELETLEN gyerek kiabálását hallgatni, akire kicsinyességből nem szól rá az anyja, mert a leírtak alapján még élvezi is, hogy a másik ember akár fáradtan, akár fejgörcsel, vagy más problémákkal küzdve még ezt is viselje el.
Elég szánalmas ha neked ez örömet okoz.
Szövegértés egyes.
Még mindig arról beszélek, mikor üvöltve futkosnak meg sikongatnak, nem arról, hogy a túró rudirol beszélget az anyjával.
Ha nem inged ne vedd magadra
#27 hát nem azért..... de, AZÉRT, ebből a cikkből csak úgy süt a "ééééén mindenek felett állok, jaj szegény én, lenéz mindenki jaaaahahahahahaaaaaj de rossz nekem oááoááá, mindenki egy szemét görény, de én ÉÉÉÉÉÉÉÉN, én majd megmutatom, mert az hogy a füledbe üvölt valaki 8 órán keresztül az hesteg försztwörldproblem hiszem fizikailag senkinek sem ártott márpedig ha amíg nem kaparta ki senki szemét addig tündibündiüngyürübünygürü szegény angyalka és a csúnya gonosz utasok ne pofázzanak, dögöljön meg mind ha ítélkezik"
Ez az amit egyesek véranyának hívnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!