Most én vagyok a hülye? A kislányaimmal játszótereztünk egy kisfiú elkezdte dobálni a kisebbik lányom az anyuka leszarta. Szóltam, hogy menjünk arréb, de a kisfiú jött utánunk ekkor szépen rászóltam. Erre az anyuka majdhogynem nekem jött.
Elmondtad az anyukanak hogy mi tortent??
Amugy nem nem normalis, de attol is fugg hogy milyen.volt a hangnem...
Aki nem tudja megnevelni a gyereket az ne vigye játszóra.....
Nem.
De én ebben az eseteben nem arrébb mentem volna, hanem szóltam volna anyukának a problémáról, és ha nem tesz semmit, igenis rászóltam volna én is a gyerekre, majd ha anyuka odajön arcoskodni, őt is elküldöm a jó ****-ba.
Bár én elég temperamentumos vagyok, lehet más nem így tenneXD
Nem vagy hülye. Én mindig kedvesen, de határozottan rászólok más gyerekére is, ha az anyukája nincs a közelben vagy nem figyel, ezért lehet utálni, de nem fogom végignézni sem azt, hogy komoly, mert senki nem szól rá, amikor h**eséget csinál (pl. elésétál a magasan szálló hintának, és orrbarúgná a hintázó gyerek), vagy ha az én gyerekemet fellöki, vagy homokot, kavicsot szór felé. Ha az anyukának nem tetszik, az ő dolga, hogy hogyan reagálja le, de igazából még nem volt gond.
Egyébként a kedves, udvarias de határozott szavak szerintem mindenképpen egyenesebbek és becsülendőbbek, mint amikor a sértett kisgyerek anyukája nem a helytelenül viselkedő gyereknek vagy az ő anyukájának szól, hanem jó hangosan elkezdi alázni a másik gyereket, pl. Na gyere innen kislányom, ezt a kisfiút bizosan nem tanították meg arra, hogy nem szabad mások szemébe homokot szórni, stb.
Nem vagy hülye, azaz nem te vagy (hanem ő).
Ne félj, egyszer majd összeakad egy nagyszájú, temperamentumos anyukával. Ha annak akar nekimenni, majd ő leordítja a fejét. :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!