Miért nem akar velünk lenni a gyerekünk?
Kislányom 3 és fél éves, nagyon okos, semmi gond nem volt, míg 6 hónapja meg nem született a húga.Azóta nem hajlandó itthon lenni, ha jön a mama hozzánk, sír és vele megy hozzá, este viszont nem akar hazajönni.Elképesztő sírást csap le, könyörög hogy ne kelljen hazajönni.Azelőtt is volt ilyen,hogy elment vele, csak sírás nélkül, és este hazajött.
De most ez a gond elképesztő méretet öltött, nem tudom hogy reagáljunk, mit tegyünk?
De ha a mama nem jön, mi megyünk hozzá, ugyanez a helyzet. Csak nála akar lenni, minket nem hiányol egyáltalán, pedig előtte nagyon ragaszkodott hozzánk.
Hát a saját bioritmus még nincs meg, főleg a pici születése óta.Éjjel többször felkel, nem alszik vissza, nyűglődik, így én nappal tiszta álmos, fáradt vagyok, páromnak dolgozni kell menni.De csinálom amit kell, főzés, gyerekek, stb.Anyukámék még dolgoznak, idős szüleiket is gondozzák, így őket nem is rángatjuk sosem, amúgy is teljesen önállók vagyunk, már 10 éve lakunk külön.Szülés után 2 hétig volt anyu szabin, besegített, onnantól mi voltunk csak 4-en. De tudom ha kellene, saját dolgát otthagyná, hogy segítsen.
Igen, próbálok ritmust vinni az életünkbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!