Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért nem akar velünk lenni a...

Miért nem akar velünk lenni a gyerekünk?

Figyelt kérdés

Kislányom 3 és fél éves, nagyon okos, semmi gond nem volt, míg 6 hónapja meg nem született a húga.Azóta nem hajlandó itthon lenni, ha jön a mama hozzánk, sír és vele megy hozzá, este viszont nem akar hazajönni.Elképesztő sírást csap le, könyörög hogy ne kelljen hazajönni.Azelőtt is volt ilyen,hogy elment vele, csak sírás nélkül, és este hazajött.

De most ez a gond elképesztő méretet öltött, nem tudom hogy reagáljunk, mit tegyünk?

De ha a mama nem jön, mi megyünk hozzá, ugyanez a helyzet. Csak nála akar lenni, minket nem hiányol egyáltalán, pedig előtte nagyon ragaszkodott hozzánk.

2018. febr. 20. 18:18
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
10-esnek: Hát ezt így sosem csinálnám, anyukám nem egy gép, amit csak úgy lekapcsolok, nem is egy robot, hogy beprogramozzam.Örülök hogy nagyon jó kapcsolatban van a gyerekkel, velünk is, amikor gond van mindig rá számíthatunk mindenben, nem szól bele a dolgainkba, és akkor most kapcsoljam le? Nevetséges, hogy küldjem el üdülni.Nem akarom a kettőjük meghitt kapcsolatát szétrombolni.Márpedig ha a mama nem jönne hozzá jó ideig, benne is csalódna, ebben a helyzetben úgy érezné, a mama is elhagyta.De anyukámnak is fontos az unokája, ha nem is naponta, de látni szereti.
2018. febr. 21. 15:37
 12/14 anonim ***** válasza:
Pls szervezhetsz hetvegen egy csajos napot ahol csak ti ketten mentek ide oda, a kisbabara meg a nagyi vigyaz addig. Minden heten tervezz egy napot ami csak a nagyobb gyerekrol szol :) es akkor lehet kikerul ebbol a godorbol
2018. febr. 21. 15:56
 13/14 anonim ***** válasza:
10-es vagyok: Nem bántásnak szántam. Az én szüleim is nélkülözhetetlenné tudják tenni magukat és a végletekig rendesek velünk és a gyerekekkel, akik rajonganak értük, amiért őszintén hálás vagyok. De néha kell mindenkinek a külön levegő (nekik is tuti jót tesz - rekreáció, párkapcsolat... - és szoktak elmenni külön tőlünk üdülni, ezért jutott eszembe, és bár mindig aggódnak előtte, hogy mi lesz akkor velünk, de eddig túléltük). Én azt éreztem a leírásaid alapján, hogy nektek négyőtöknek kellene, már kellett volna összerázódni, kialakítani egy saját bioritmust, amihez kell olyan idő is, amikor nem lehet előhúzni a mamát a kalapból, hanem te, ti vagytok A felnőttek.
2018. febr. 21. 16:23
 14/14 A kérdező kommentje:

Hát a saját bioritmus még nincs meg, főleg a pici születése óta.Éjjel többször felkel, nem alszik vissza, nyűglődik, így én nappal tiszta álmos, fáradt vagyok, páromnak dolgozni kell menni.De csinálom amit kell, főzés, gyerekek, stb.Anyukámék még dolgoznak, idős szüleiket is gondozzák, így őket nem is rángatjuk sosem, amúgy is teljesen önállók vagyunk, már 10 éve lakunk külön.Szülés után 2 hétig volt anyu szabin, besegített, onnantól mi voltunk csak 4-en. De tudom ha kellene, saját dolgát otthagyná, hogy segítsen.

Igen, próbálok ritmust vinni az életünkbe.

2018. febr. 22. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!