Ismer valaki olyan gyermek sebészt/orvost aki kíméletesen orvosolja a fitymaletapadást?
Én nem engedtem, hogy hozzányúljon érzéstelenítő nélkül.
Fiam minden este meleg vízbe ült, magának folyton mozgatta és egy idő után boldogan szalad ki, hogy anya sikerült.
2.5 évesen feltépte neki a háziorvos.
Amíg én fürdettem minden rensben ment de ahogy nőtt elhanyagolta/és eltitkolta hiába kérdeztem folyton, hogy rendben van minden?\ és újra letapadt.13 volt mikor szólt és rögtön elvittem a gyereksebészetre, de monsom így nem engedtem, hogy hozzányúljanak.
Kamasz korig magától oldódik. Ha panaszmentes semmit sem kell tenni, csak engedni, hogy a gazdája oldja,fel.
Nem szabad erőltetni, piszkálni...attól lesz gond.
Volt műtve szűkülettől de sajnos egyre jobban letapad azt meg nem akarom hogy ismét teljesen letapadjon. Most még félig feljön.
Nem akarok senkit sem megsérteni de nem tanácsok miatt tettem fel a kérdést, hanem orvost keresek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!