Mi a véleményetek erről a tanárnőről?
A tanár mondta, hogy megivott 1,5 L XIXO-t.
A kisfiam mesélte.
Nem tudom és nem is mondtam, hogy nem pisiltette meg indulás előtt őket.
Az a baj, hogy ha meg a tanárnő "megpisilteti" a gyereket akkor meg most ebből lenne a dráma...
Hogy, hogy gondolta, hogy megszégyeníti a gyereket azzal, hogy az osztálytársai mellett az utcán hagyja vizelni?" Meg ha valaki meglátja a gyerekét, akkor az meg szégyen a családnak ami ugye a tanárnő hibája? Ha meg a gyereknek segítség kell, akkor meg ugye ott a milyen jogon öltözteti le kérdés?...stb...(mellesleg nem feltétele az iskolába járásnak a szobatisztaság? Szóval ilyen szituációnak nem is kéne feljönnie)
Szerintem ez tipikus esete annak, hogy a gyerkőc nem ment el időben mosdóra, utána teleitta magát mindenféle löttyel, ami után rosszul érezte magát, de persze a kedves szülő ahelyett, hogy úgy reagálna, hogy "Látod fiam legközelebb ne csinálj ilyet magaddal, mert rosszul fogod magad érezni!" a tanárnőt veszik elő, hogy milyen szemét volt :S...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!