Mi a véleményetek erről a tanárnőről?
Hihetetlen, hogy milyen sokan gondolkodnak úgy,hogy helyes volt a tanarnő tiltása..... Kívánom, hogy nekik kelljen egyszer nagyon pisilni és 2 órán keresztül visszatartani, sőt, hugyozzatok be!
10xes valaszadó megírta a frankót
Akik szerint a tanár a szemét, azoknak elmondom: az iskolában SZABÁLYOK vannak. Tehát nem kivételeznek. A gyerekek megtanulják, hogy csak szünetben mehetnek vécére. Ha tanár megsajnálja Pistikét, mert neki nagyon kell, akkor már Esztikét is kiengedi ugyebár, mert csúnya dolog a kivételezés. Ha Esztike kimehet, akkor már Balázskának is eszébe jut és így tovább... Felnőtt fejjel se pisilhet az ember pl. egy üzleti tárgyaláson, mert neki épp akkor marhára kell. Azért vagyunk emberek, hogy megtanuljunk és betartsunk bizonyos szabályokat. Bizony ezek a fránya szabályok mindenkire vonatkoznak, még akkor is ha anyatigrisek a fejükre állnak.
Ha a kérdésben szereplő tanár engedte volna pisilni a kisfiút, akkor azért lenne szemét mert hagyta hogy a többiek végignézzék meg kiröhögjék, később ezzel cikizzék.
Én a múltkor egy előadásról kikérezkedtem mert nagyon kellett pisilnem,de annyira,hogy már nem bírtam koncentrálni.Nálam a nem ivás nem jön be,egyrészt mert nagyon egészségtelen,másrészt mert nem vagyok teljesen egészséges,sok folyadékot kell innom.
Szerintem egy felnőtt tanárnő,akibe szorult némi empátia,tisztában van azzal,hogy melyik gyereket kell komolyan kiengedni.És ki is engedi nem a szabályokkal példálózik.
Nem az volt a kérdés hogy cukros lötty vagy nem cukros lötty. Miért nem lehet a konkrét kérdésre válaszolni?
Igaz, hogy 7 éves gyereknek vissza kell tudnia tartania. Egy darabig! Ti sosem voltatok úgy hogy hiába pisiltetek indulás előtt, hamar ismét kellett volna? Itt senki nem pisilt a természetben egy fa, bokor mögött? De jó hogy ennyi kultúrált és a vizeletet sokáig visszatartó ember van!
Gratuálok azoknak, akik megszólnának egy 7 éves gyereket, mert jó ég, egy bokornál pisil mert annyira sürgős!
Micsoda képmutató emberek vannak itt!
Pontozzatok le, ahhoz értetek! Gyerünk!
Hú utolsó a kis mèregzsák :) :) Az ilyen ember nem csodálom hogy a pisit sem tudja visszatartani, egy merő idegzsába vagy!
("gyerünk!! pontozzatok le!!!" - mint egy ovodás bsszki)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!