Mi a véleményetek erről a tanárnőről?
Ó visszatért a pisilős troll.
Hülye kérdés. Iskolás gyerek már szobatiszta. A tanár NEM állhat meg az utcán pisilni 1 gyerekkel. Mert addig a többivel mit csináljon? Szerinted? Ahány kisgyerek annyi felé szaladt volna. Vagy ők is nekiálltak volna ott az utcán pisilni, ami ugye a tanárnak ciki.
Szerintem egy bunkó, és ráadásul sok van belőle. Pedig anyukám is tanár, mégse ilyen idióta.
Ha én lennék az anyja, megmondanám neki, hogy legközelebb ne kérjen engedélyt, álljon meg a p***csába, aztán pisiljen.
Egyszer nekem is nagyon kellett, pedig én nem is vagyok egy vedelős. Színházban voltunk, ráadásul a széle felé ültem, kiosontam volna. Nem engedett ki. Végigszenvedtem másfél órát, semmit nem is láttam a darabból.
Aki szerint tartsa vissza, annak kívánom, hogy tartsa vissza ő egy-másfél órát mikor nagyon kell, aztán utána soha többet nem pofázik.
Ezzel az a gond, hogy nyilván a szülő a saját gyerekének az érdekét nézi (jelenleg azt, hogy a gyereknek pisilnie kellett) de egy pedagógusnak az egész osztállyal globálisan kell foglalkoznia.
Szerinted, mégis, hogy kellett volna kezelnie a tanárnőnek azt a szitut, hogy van egy osztállyal de egy gyerekkel el kell mennie valami eldugott helyre pisilni az utcán? (arról ne beszéljünk, hogy alsós tanítónőként dolga e más gyerekének a "pisiltetése"?) A többi gyerekkel addig mit kezd, kire bízza őket? Ha megmondja a többieknek, hogy maradjanak mert "Józsikának" pisilnie kell utána vajon nem fogják e csúfolni azt a gyereket? Meg aztán jön a "ha neki lehet nekem is" viselkedés és akkor már óráról is ki lehet menni pisilni stb...
Szóval nem ilyen egyértelmű és könnyen kezelhető egy ilyen szitu.
Nyilván ha egy szülő egyedül van az utcán a sajt gyerekével eldöntheti és megteheti, hogy csak a gyerek igényeire figyel 100%-osan, de ez csoportban nem így működik. (csak ezt már a fene nagy liberalizmus idejében elfelejtik)
(Utólagos megjegyzés, hogy azért én mint utcai járókelő sem biztos, hogy jó szemmel nézném ahogy egy iskolás korú gyerek épp valamelyik ház falát vagy bokrot tiszteli meg testnedveivel. Kis gyereknél még esetleg elmegy az ilyen de valljuk be undi egy dolog...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!