Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Meddig ivott gyereketek...

Meddig ivott gyereketek tápszert, tejitalt?

Figyelt kérdés
2018. febr. 2. 09:09
 1/10 anonim ***** válasza:

22 hónapos koráig.

Akkor szoktattam át a tehéntejre (házit veszünk).

Eleinte hígítva adtam.

2018. febr. 2. 09:12
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszi és mennyi tejet iszik? Reggel, este iszik tápit a kislányom, 26 hós, 240 ml-t. Lehet helyette ugyanannyi tejet adni higítva? Vagy inkább egyen reggelit, vacsorát rendeset és utána egy pohár tejet? Mi is házi tejet veszünk.
2018. febr. 2. 09:19
 3/10 anonim ***** válasza:

Magától utasította el 20 hónaposan. Utána az összes táp szert és junior italt felvásároltak nem fogadott el semmit, meglátta hogy fehér már lökte el. Beletettem nem átlátszó üvegbe, de nem ivott bele, megszagolta és elutasította. Nehezen, de elfogadtam ennek ennyi volt.

Tejet 3,5 kora után kapott. Azóta heti 1* iszik kakaót, vagy tejet. Azt mondta a gyermekorvos valaki nem szereti a tejet kiskorától, vagy esetleg allergia veszély miatt a szervezet jelez, hogy nem. Egyébként tej mentes tápszert kapott babakorában.

Egyéb tejterméket fogyaszt különben, sőt szereti is.

2018. febr. 2. 09:24
 4/10 anonim ***** válasza:

1-es vagyok.

Akkor már reggelizett rendesen, csak az mellé itta a tejitalt (majd a tejet). Vagy gabonapehely, és akkor úgy kapja a tejet.

Este meg elalváskor cumisüvegből. Tejet ugyanúgy.

Kb 3 évesen szoktattam le a cumiról, azóta vacsi után fürdés, aztán kakaó bögréből, fogmosás, és alvás.

Most 5 éves, még mindig így mennek az esték.

2018. febr. 2. 09:53
 5/10 anonim ***** válasza:
Most múlt 2 éves, nem iszik rendszeresen tejet, tápszert. Nemrég hagytuk el, kb 2 hete, mert egy nagyobb, hosszan húzódó betegség miatt nem ihatott. Itt volt az ideje, hogy letegye a cumisüveget szerintem. 1 éves koráig anyatejes volt. Most reggel iszik tejet, ha akar, ill. vacsora alatt, utána fogmosás. De mondom erre most álltunk rá! Bár szerintem ilyen idős korban rendesen kellene reggeliznie és vacsoráznia, majd ha kell akkor utána iszik valamennyi tejet, tejitalt, tápszert.
2018. febr. 2. 09:55
 6/10 anonim ***** válasza:
2,5éves még aktívan issza a tápszert
2018. febr. 2. 10:36
 7/10 anonim ***** válasza:

8 honapos koraig anyatej, aztan tapszer 1 eves korug. Aztan 1-2 eves kora mozott junior teijtal. De mar probalkoztam 1 eves kora utan reggeli melle kakao, tejeskave, neha tejbegriz.

2 evesen ivott meg tejitalt 1-2 honapig aztan azt mondta nem keri! Megerezte, hogy az es elutasitotta. Azota is sima tejet, vagyis kakaot ker reggel. De ez max 1.5 deci.

2.5 eves

2018. febr. 2. 13:26
 8/10 anonim ***** válasza:
27 hónapos, este még issza. Sima tejet is kap már régóta, de este a tejital a szertartás. Nem úgy nézem, hogy mostanában leszokik, nagyon szereti, mondja is, hogy finom, lelkesen várja.
2018. febr. 2. 19:59
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Az enyém inkább reggel várja, akkor meg is issza mindet. Este szokott vacsizni rendeset korábban és este 8-kor megissza a tápit, de nem mindet. Lehet, akkor az estit hagyjuk el és akkor még reggelire amíg szereti, addig kapja.
2018. febr. 4. 09:06
 10/10 anonim ***** válasza:
2 és fél éves a lányom,reggel-este 180 ml tápszert iszik még mindig. Neki ez egy olyan rituálé mint nekem a reggeli kávé:) azért tápszert adok neki, mert sokkal olcsobb mint a tejital,ráadásul szereti éstöbb benne a vitamin,mint a tehéntejbeb,ugy gondolom.
2018. febr. 19. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!