Milyen idős volt a gyereketek, amikor mindenféle junior tejitalt, tápszert, tejpépet abbahagytatok?
El se kezdtük.
Junior tejital: Anyatej volt este 18 hós korig de tehéntejet kapott egy éves korától és azóta is. Nem volt ok elkezdeni se.
Tápszert kapott kétszer az első év alatt mert elfogyott a tej néha kapott de főzelékhez használtam fel.
Tejpépet kétszer kapott a mintákat használtuk fel de nem izlett igy nem vettünk egy dobozzal se.
tápszert olyan 10-11 hónapos koráig kapott esténként, bár nem minden nap. 5 hónapos korától tejet kapott, addigra már ette a főzeléket, gyümölcsöt. tejpépet sosem kapott, inkább én főztem tejbedarát. a junior tejital pedig szerintem a legnagyobb hülyeség, csak egy újabb valami, amit meg lehet velünk vetetni.
minap olvastam egy cikket, hogy a legújabb kutatások szerint 19szer nagyobb eséllyel lesz tejallergiás az, aki 1 éves kora előtt abszolút nem találkozik tejjel. eddig se aggódtam ezen, ezek után meg főleg.
Nem tudtam szoptatni, mert nem volt tejem, így tápszeresek voltunk/vagyunk. A tejitalt nem issza meg, a tehén tejet, bolti tejet sem, a tejpépet nem eszi.
A jövő héten lesz 2 éves, megyek majd vele általános vizsgálatra, akkor megkérdezem a dokit, hogy mi legyen. De valószínűleg abbahagyjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!