Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A ti 2 év körüli gyereketek...

A ti 2 év körüli gyereketek iszik még tápszert/tejitalt? Ha igen melyiket?

Figyelt kérdés
2016. jún. 16. 21:02
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Ugyan nem 2 éves hanem másfél éves a lányom, de 3 éves koráig szeretnék neki adni tejitalt. Milupát iszik. Most már vaníliását :) Bebát ivott, de azt nem szerette ezért váltottunk.
2016. jún. 16. 21:19
 2/15 Snorri ***** válasza:
0%
28 hónapos a fiam, és reggel, este 250 ml-t. Ez az ajánlott mennyiség. 3 éves koráig tuti tejitalt kap tej helyett, de lehet, hogy még tovább is. Milupa junior 2.
2016. jún. 16. 21:21
 3/15 anonim ***** válasza:
1 éves korától kap tejet. bölcsiben voltam gondozónő, az ottani gyerekek is mind kaptak tejet 1 éves koruktól.
2016. jún. 16. 21:40
 4/15 anonim ***** válasza:

Milumil junior 1-et kapja(ez lenne az alap nálunk) két évesen (25h)

(A 2-esben -2 eves kortol ajánlottban-kevesebb a vitamin, amit nem értek.csak megjegyeztem)

De mivel nem megy neki 250 -250 reggel-este, csak 150-180 ml, igy sokszor bebát veszek, mert valahogy mostanság az jobban csúszik neki, pedig a vaniliás milumilt is próbáltam.

Es általában egy hetet tehéntejet kap cserpes 2,8-as, most rendeltem 3,5-öset.(csak mert ebből lemegy a 250 ml mindig tehát igényli.de nem vész mert a vitaminszükséglete ez alatt az idő alatt is megvan, mert jol étkezik - bölcsis menü es otthon főtt vacsi es nagyevő mégis vékonynak tunik táblázatok szerint)

Én is kitartok 3 eves korig a tejital mellett, mégha vegyesen is kapja a márkákat es tehéntejet illetően is.

2016. jún. 16. 21:42
 5/15 anonim ***** válasza:
23 honapos a lanyom. reggelire egy eves kora ota csak tejet iszik. estere 140 ml tej es 120 ml bekevert tejital keverékét kapja (a vitamintartalom miatt csinalom igy neki es fogom is még szerintem kb fel evig biztos). a Babylove-st veszem mert olcsobb (osszetetelre ugyanaz kb mint a dragabbak) viszont szamomra jobb az illata es nem csomosodik..ha valami miatt nem kapok ilyet (ami elofordul mivel erre nincs rosmann) akkor milupat szoktam venni vagy milumilt. most epp kecskemetit iszik, probakepp vettem, ezt is szo nelkul beveri.
2016. jún. 16. 21:43
 6/15 anonim ***** válasza:
Reggelire tejet iszik a fiunk, vacsorára tejitalt (milupa).
2016. jún. 16. 21:52
 7/15 anonim ***** válasza:
Milupa juniort 2,5 éves korig itta.
2016. jún. 16. 22:01
 8/15 anonim ***** válasza:
1 éves korától tejet kap. Házi tejet, vagy palackos Garabonciás tejet.
2016. jún. 16. 22:02
 9/15 anonim ***** válasza:
2,5 éves koráig ivott, azt amit éppen vettem. Dm sajátmárkást szoktam vagy Milu(milumil? milupa? már nem emlékszem)
2016. jún. 16. 22:03
 10/15 anonim ***** válasza:
Másfél éves, nem issza meg ezeket.
2016. jún. 16. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!