Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hány éves koráig evett a...

Hány éves koráig evett a gyereketek tápszert?

Figyelt kérdés

2 éves lesz 2 hónap múlva a fiam, este még vacsi gyanánt tápszert kap, előtte 5-6 körül szokott velünk enni de elég keveset, ezért is a tápszer, najó, meg megszokásból.

Meddig normális, hogy tápszert eszik?

2015. jan. 28. 21:35
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:

Kislányom nem fogadta el sokáig, pedig nem bántam volna. Ő már 10 hónaposan nem kérte (és semmiféle tejitalt sem fogadott el később sem).

De pl. unokaöcsém imádta, és kb. 1,5 éves koráig megitta a tápszert. Utána pedig különböző gyerek tejitalokat ivott még jó pár hónapig.

2015. jan. 28. 21:39
 2/22 anonim ***** válasza:
kb 5-6
2015. jan. 28. 21:44
 3/22 A kérdező kommentje:
Nálunk a tejitalok kilőve mert laktózérzékeny...
2015. jan. 28. 21:45
 4/22 anonim ***** válasza:
Fiam áprilisban lesz 2éves, tejitalt kapott este, reggel meg a reggelije mellé. Kb 1hónapja cseréltük a tejitalt házi tehéntejre.
2015. jan. 28. 21:45
 5/22 anonim ***** válasza:

2 éves koráig tápszert kapott utána tejet. de nem vacsi gyanánt, 10 hónapos korától 7kor volt vacsora, majd fürdés és lefekvéshez kapta, ő jóízűen bevacsizott. lehet korai 5kor a vacsora, nem? hisz gondolom ébredés után, 3-4 kor uzsizik, akkor nem is lehet éhes :)

egyébként 5 elmúlt és még mindig kakaózik lefekvés előtt... :)

2015. jan. 28. 21:48
 6/22 anonim ***** válasza:

5 éves koráig, mert tejallergiás, és addig javasolta a gasztroenterológus.

Egy ideig reggel- és este, majd csak este itta.

2015. jan. 28. 22:07
 7/22 anonim ***** válasza:
27%

én úgy udom 1 éves korig kell adni..na mindegy.

szóval utána meg tejitalt kell

nagyon sok helyen írják, hogy 1 éves kortól nem ajánlott a tápszer..

2015. jan. 28. 22:45
 8/22 anonim ***** válasza:

Kb egy éves volt, amikor magától elfordult tőle. Egyik nap úgy döntött, hogy nem kell, többé nem itta meg, és másfajta se kellett. Pl. Sinlac- ot is imádta addig, ezután arra se nézett rá többé.

Egy ideig megitta a tejet- kakaót helyette, de néhány hét után attól is elfordult, egyszerűen nem kell neki semmilyen tej, tejital. 3,5 éves. Elég bosszantó, hogy nem issza meg, de ez van.

2015. jan. 28. 22:59
 9/22 anonim ***** válasza:
*megkérdeztem a Milumil tanácsadót, ha lesz válasz, majd megírom
2015. jan. 28. 23:07
 10/22 anonim ***** válasza:
10 hónapos koráig kapott tápszert,utána tejitalra váltottunk,mert nem ette már meg,1 éves kora körül muszáj volt vennem baba kakaót,hogy legalább megigya,tejitalt 13 hónapos koráig kapott,és 11 hónapos korától fokozatosan szoktattam át a tejre. Szerintem ennyi idősen már bőven nem a tápszerrel kéne jól laknia.
2015. jan. 29. 09:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!