Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hány éves koráig evett a...

Hány éves koráig evett a gyereketek tápszert?

Figyelt kérdés

2 éves lesz 2 hónap múlva a fiam, este még vacsi gyanánt tápszert kap, előtte 5-6 körül szokott velünk enni de elég keveset, ezért is a tápszer, najó, meg megszokásból.

Meddig normális, hogy tápszert eszik?

2015. jan. 28. 21:35
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Off:

16-os vagyok.

Bocsánatot kérek a 15. válaszolótól, nem gondoltam, hogy félreértette az információt, elnézést kérek, ha megbántottalak!

Nem mentségként mondom, de hidd el, 5 év alatt egy olyan tartósan beteg gyerekkel, aki külső szemlélőnek nem tűnik annak, ráadásul jól fejlett, idősebbnek tűnik a koránál, elég sok tüskét növeszt egy szülő, mert kapja az ívet rendesen!

2015. jan. 31. 21:22
 22/22 A kérdező kommentje:

Kedves 16-os. Sajnálom, hogy beteg a gyermeked... és mellesleg köszönöm, hogy kiálltál mellettem, de szerintem a 15-ös sem feltétlen kötekedni akart...

Minden jót mindkettőtöknek!

2015. febr. 1. 19:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!