Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ha kimarad a kisgyereked...

Ha kimarad a kisgyereked napközbeni alvása, hagyod kora este elaludni vagy próbálod ébren tartani?

Figyelt kérdés

Nagyszülei visszahozták, náluk volt (2 éves lesz nemsokára), de napközben nem akart aludni (mindig szokott 1-3 órát délután), és útközben az autóban elaludt. Kicsit felébredt, mikor haza értek, de hiába hangoskodtunk, visszaaludt.

Ha most elalszik, és felébred 2-3 óra múlva, akkor félek, nagyon sokára tudom csak elaltatni. Felébreszteni meg fáj a szívem.

Nem volt még ilyen, ti mit csinálnátok? Szerintetek ha hagyom, átalussza az éjszakát vagy inkább az esélyes,hogy délutáni alvásként kezeli a szervezete?

2018. jan. 26. 19:01
 1/5 anonim ***** válasza:
52%
Hagyd aludni. Van rá esély, hogy nyugtalanul alszik éjszaka, de az azért lehet, mert túl fáradt. Ha most felkeltenéd kb éjfélig pörögne. Legalábbis nálunk.
2018. jan. 26. 19:07
 2/5 anonim ***** válasza:
52%
Én hagytam. Sosem volt probléma ezzel, mindig ugyanúgy átaludta az éjszakát, mint máskor.
2018. jan. 26. 19:08
 3/5 anonim ***** válasza:
52%
Én is hagyom. 1-2 órával szokott korábban kidőlni ilyenkor. Reggel ugyanakkor kel. Szerintem simán bepótolja a kimaradt alvás idejét, így összesen ugyanannyira jön ki.
2018. jan. 26. 19:14
 4/5 A kérdező kommentje:

Na, hagyom, bár nem jó érzés, hogy ruhában aludt el (kis farmernadrágban pl.).

Kísérleti alvás. Végülis f7-h7 körül aludt el, és volt már példa n8-f8 körüli elalvásra.

Kíváncsi vagyok.

2018. jan. 26. 19:48
 5/5 anonim ***** válasza:
51%

Az enyém pont tegnap aludt el délután fél hatkor..

Hagytam aludni, mindig hagyom.

Tegnap pont rossz volt, mert 3x fél órát volt fent hajnalban és nagyon nyűgös volt.

De sokszor volt már olyan, hogy délután 4-5től megszakítás nélkül szunyált másnap 8ig, mostanában is, pedig lassan 4 éves.

Szóval nem lehet kiszámítani, szerencsejáték az egész.

Ha mélyen alszik, simán le tudod venni a nadrágját, én még alvás közben is tudtam pelenkázni meg öltöztetni is. Vetkőztetni gyerekjáték.

2018. jan. 26. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!