Mikor jön hozzátok a Mikulás? Dec.5 este, dec.6 reggel vagy este?
Nem tudom, hogy legyen. Ha reggel adom oda akkor tuti játszani akar. Így is nehezen megy az oviba.
Este meg az izgatottságtól nem aludna.
Reggel kapja, mert édesség is lesz benne, koràbban keltem, de nem sokkal, mert viheti az oviba is(kisautot kap pluszba)oviban erkezeskor ami a kezében volt, rendszerint a taskamba tesszuk, es ovi utan viszem neki.
Mi szinte soha nem erkezunk ures kezzel az oviba, pl utkozben levelet, makkot is gyüjt..rendszer, hogy oviba erkezve elpakoljuk.
A gyermekemnek pozitiv èlmény az ovi, hetvégente is szamolgatja mikor lesz hetfo :)igyekeztem pozitivan beallitani mindig is, es nem pedig szükséges kinnak, ahonnan menekulni kene.
6. reggel, de nincs is ebből gond, mivel mikulásra csak némi édességet és gyümölcsöt kap.
Játékot szülinapra, névnapra, karácsonyra ajándékozunk.
Azert a lepont mert belemerészelek tenni egy kisautot..?vagy mert reggel kapja, mert nalunk ugy tudja a kicsi, hogy ejszaka hozza a mikulàs..?nincs gond sem belole,mert jatszhat, viheti, 10 percre van az ovi
Vagy csak siman bunkozas ugye, mint rendszerint.egy telapos kerdesbol is csak a harpiàk bujnak elö. Sok a megkeseredett ember szànalom.
Én is gondolkodtam, hogy nem viszem aznap oviba és akkor reggel kapja meg az ajándékot, de azt sem szeretném h az óvodai Mikulásról lemaradjon, mert az is nagy élmény. Nem tudom melyik lenne jó
Egyébként az én gyerekemnek is hoz kis játékot a Mikulás, nemcsak csokit. Nem én pontoztam le egyik választ sem. Bár én sem értem mi lepontoznivaló van bármelyikben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!