Milyen orvoshoz forduljak ha 1 hónapja köhög az 5 éves és a gyerekorvos legyint rá?
Figyelt kérdés
Decemberben kétszer vittem el gyerekorvoshoz a fiamat köhögéssel, hurutos köhögés, láz és orrfolyás nélkül. Az orvos szerint köptető, Sinupret csepp és ennyi. Nem javult, visszavittem, azt mondták adjak neki Neocitrant (amit 6 éves kortól lehet adni) de erről lebeszéltek a gyógyszertárban, a köptetőt ne adjam már. Most még jobban köhög mint eddig, a gyerekorvos azt mondta akkor vigyem vissza ha lázas is lesz, de nem lázas még mindig. Milyen orvoshoz forduljak ezzel? Másik gyerekorvoshoz? Tüdőgyógyászhoz?2018. jan. 23. 08:23
21/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat! Azért eléggé mérgesítő, hogy heteket kellett várni arra, hogy meglássa a doktornő- vagy hogy előjöjjön a probléma. Én már azt vártam, hogy találjon valamit és kaphasson rá gyógyszert. Így jó volt. :)
2018. febr. 6. 22:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!