Milyen orvoshoz forduljak ha 1 hónapja köhög az 5 éves és a gyerekorvos legyint rá?
Nekem mindenki válasza hasznos volt mert bár többen többfélét is írtatok, legalább látom a lehetőségeket. Köszönöm!!!
Penész elvileg nincs, karácsony előtt takarítottam a bútorok mögött, akkor nem láttam. 7 éve élünk itt, penészt eddig csak a zuhanyzóban láttam nagyon minimálisat de azt kezelem.
Mi lett? Nekem is volt olyan, hpgy egy megfázás után 4 hétig köhögtem.
Amúgy második, milyen nyugtató lenne a Neo Citránban???? Szerinted, ha pszichiátriai szer lenne, adhatnád vény nélkül gyereknek? A Paracetamol miatt van, hogy nem lehet kisgyereknek adni. Mert azt könnyen túl lehet adagolni.
Igazad van utolsó. De mivel nem a neociran pontos összetételéről volt szó, ezért teljesen lényegtelen. Nyilván a depressziót nem ezzel kezelik, de ha este náthásan iszom, biztosan kiüt és egyből elalszok.
Ezt sem véletlenül írták a tájékoztatóra:
"Mivel a reakciókészséget - különösen magasabb adagokban - befolyásolhatja, a készítmény alkalmazásának ideje alatt, s azt követően néhány napig gépjárművezetéskor és a gépek kezelésekor fokozott elővigyázatosságra van szükség."
Betegség után Száraz köhögés sokáig eltarthat, de ha hurutos, mint a kérdező írta az azt jelenti, hogy még javában benne vannak.
Remélem azóta rendbe jöttek.
Akkor az egy makacs baci volt. Már én is nagyon várom ennek a takony időnek a végét.
Örülök, hogy jobban vagytok.
Írta, hogy rendbejöttek szwrencsére :) Hát a tüszős mandulagyulladás magától nem múlik el, antibiotikum kell rá.
Nekem is ugyanígy hurutos volt és nem foglalkoztak vele.
Ki mondott ilyet? Én is el voltam keseredve, jártam vissza, de ugyanúgy elküldtek, mint a kérdezőt.
Szövegértés, sehol nem írtam olyat.
Egyedül arra reagáltam, hoyga Neo Citran nem nyugtató. A paracetamoltól álmosodhatsz el, bár simán a betegségtől is lehet. Amúgy a láz és a fájdalomcsillapítóknak van ilyen mellékhatása, hogy tompít nagy adagban. De akkor sem nyugtató, te beszélsz badarságot. Attól, hogy az altatón is az van, hogy gépjárműt nem lehet vezetni, fuckin.'logic.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!