Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen orvoshoz forduljak ha...

Milyen orvoshoz forduljak ha 1 hónapja köhög az 5 éves és a gyerekorvos legyint rá?

Figyelt kérdés
Decemberben kétszer vittem el gyerekorvoshoz a fiamat köhögéssel, hurutos köhögés, láz és orrfolyás nélkül. Az orvos szerint köptető, Sinupret csepp és ennyi. Nem javult, visszavittem, azt mondták adjak neki Neocitrant (amit 6 éves kortól lehet adni) de erről lebeszéltek a gyógyszertárban, a köptetőt ne adjam már. Most még jobban köhög mint eddig, a gyerekorvos azt mondta akkor vigyem vissza ha lázas is lesz, de nem lázas még mindig. Milyen orvoshoz forduljak ezzel? Másik gyerekorvoshoz? Tüdőgyógyászhoz?
2018. jan. 23. 08:23
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Csak úgy mellékesen gratulálok a lepontozóknak, akik lassan ugyanolyan hasznosnak ítélik meg a 6-os választ, aki asztma gyógyszerrel gyógyítja az allergiát, mint azt aki tényleg segíteni próbál.
2018. jan. 23. 14:33
 12/21 anonim ***** válasza:
Nincs valahol, bútor háta mögött penész nálatok?
2018. jan. 23. 14:54
 13/21 A kérdező kommentje:

Nekem mindenki válasza hasznos volt mert bár többen többfélét is írtatok, legalább látom a lehetőségeket. Köszönöm!!!

Penész elvileg nincs, karácsony előtt takarítottam a bútorok mögött, akkor nem láttam. 7 éve élünk itt, penészt eddig csak a zuhanyzóban láttam nagyon minimálisat de azt kezelem.

2018. jan. 23. 19:31
 14/21 anonim ***** válasza:

Mi lett? Nekem is volt olyan, hpgy egy megfázás után 4 hétig köhögtem.

Amúgy második, milyen nyugtató lenne a Neo Citránban???? Szerinted, ha pszichiátriai szer lenne, adhatnád vény nélkül gyereknek? A Paracetamol miatt van, hogy nem lehet kisgyereknek adni. Mert azt könnyen túl lehet adagolni.

2018. febr. 6. 11:49
 15/21 A kérdező kommentje:
Mivel tüdőgyógyászatra és fülorrgégére is márciusra kaptunk időpontot, így visszavittem a háziorvoshoz, tüszős mandula gyulladása volt, véééégre, ezzel kapott antibiotikumot és azóta nincs köhögés.
2018. febr. 6. 12:09
 16/21 anonim ***** válasza:

Igazad van utolsó. De mivel nem a neociran pontos összetételéről volt szó, ezért teljesen lényegtelen. Nyilván a depressziót nem ezzel kezelik, de ha este náthásan iszom, biztosan kiüt és egyből elalszok.

Ezt sem véletlenül írták a tájékoztatóra:

"Mivel a reakciókészséget - különösen magasabb adagokban - befolyásolhatja, a készítmény alkalmazásának ideje alatt, s azt követően néhány napig gépjárművezetéskor és a gépek kezelésekor fokozott elővigyázatosságra van szükség."

Betegség után Száraz köhögés sokáig eltarthat, de ha hurutos, mint a kérdező írta az azt jelenti, hogy még javában benne vannak.

Remélem azóta rendbe jöttek.

2018. febr. 6. 12:14
 17/21 anonim ***** válasza:

Akkor az egy makacs baci volt. Már én is nagyon várom ennek a takony időnek a végét.

Örülök, hogy jobban vagytok.

2018. febr. 6. 12:16
 18/21 anonim ***** válasza:

Írta, hogy rendbejöttek szwrencsére :) Hát a tüszős mandulagyulladás magától nem múlik el, antibiotikum kell rá.

Nekem is ugyanígy hurutos volt és nem foglalkoztak vele.

2018. febr. 6. 12:16
 19/21 anonim ***** válasza:
Jól van utolsó, majd ha megszületik a gyereked gyorsan felhagysz az ilyen kijelentésekkel, miszerint ha te felnőtt létedre kibírtad, akkor biztosan a gyereknek sem lesz semmi baja.
2018. febr. 6. 12:55
 20/21 anonim ***** válasza:

Ki mondott ilyet? Én is el voltam keseredve, jártam vissza, de ugyanúgy elküldtek, mint a kérdezőt.

Szövegértés, sehol nem írtam olyat.

Egyedül arra reagáltam, hoyga Neo Citran nem nyugtató. A paracetamoltól álmosodhatsz el, bár simán a betegségtől is lehet. Amúgy a láz és a fájdalomcsillapítóknak van ilyen mellékhatása, hogy tompít nagy adagban. De akkor sem nyugtató, te beszélsz badarságot. Attól, hogy az altatón is az van, hogy gépjárműt nem lehet vezetni, fuckin.'logic.

2018. febr. 6. 13:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!