Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerintetek elég 620 nm es...

Szerintetek elég 620 nm es telek 3 gyerekkel?

Figyelt kérdés
Elég jó áron hozzá tudunk jutni egy 620 nm es telekhez, amire 100 nm es ház plusz 20 nm es terasz lenne építve. Magyarán 500 nm üres telek maradna meg. Félek hogy kicsi lesz ez 3 gyerekkel hogy kifutkározzák magukat illetve a trambulin medence hinta homokozó elfér e rendesen.
2018. jan. 19. 11:33
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Én is szoktam itt füvet nyìrni tudom miről van szó. Illetve itt az udvar nagy részét ki sem használjuk. Van egy csúszdás gyerekmedence egy 3,5 m es trambulin homokozó illetve még hintát szeretnénk. Paradicsomot tudok kaspóba is termeszteni(anyum is igy csinálja illetve én is így csináltam a panelban) a gyümölcsfa nem létfontosságú de az se baj ha van. Imádnak az udvaron futkározni azért tettem fel a kérdésemet
2018. jan. 19. 17:48
 12/14 anonim ***** válasza:
55%
Nálam egy normál méretű amerikai konyha nappalival kb. 40-50 nm, amiben egy 5 fős család kényelmesen el tud férni. Ha nem számolsz nagy szobákkal kb. pl 10 nm, az 4 el felszorozva már 40. És akkor még a gardrób, kamra, fürdő, wc, folyósó, előszoba sehol. Leírnád a konkrét mérteket, mert tényleg érdekel, hogy jön ki?
2018. jan. 19. 21:42
 13/14 anonim ***** válasza:
Ha tőlem kérdezed, 90 nm-re tökéletesen elfér egy nappali étkező konyha plusz 4 8-12 nm-es szoba, 1 nagy kádas fürdő wc-vel mellette egy kis zuhanyzó wc-vel. Az előszoba nem nagy, de nem is kell, a nappalis részből nyílnak a szobák. Ahogy írtam, ésszerű tervezés. Tárolásra van padlás, és külön mosókonyha meg kazánház.
2018. jan. 20. 10:19
 14/14 anonim válasza:

Erősen elgondolkodtatott a "panaszkodó". És azért idézőjeles, mert ez most nem valamiféle negatív jelzőként használnám, ill. nem tudom, hogy használnám. Tehát a 2. kommentje alapján ha jól sakkozom ki a dolgot, csak a férje dolgozik, Ő háztatásbeli és őőő... nem tudom, talán hetel is a férje, nem értem, mindenesetre egy nőre egyedül a ház, a gyerekek plusz a kert az nagy feladat, nagyon nagy feladat. Tehát ha jól értem a kérdezőnél azért más a felállás, szóval Ő nem egyedül van a feladatra, de értem és megértem, hogy ez egyedül akkora feladat, hogy elkeserítő ugyanakkor egy szóval nem mondta, hogy olyan helyzetben lenne Ő is, mint te, de azért a fűnyírás egy ekkora telken talán 1 óra se egy férfinak, ennyit igazán megtehetne az urad mégha az közösen eltöltött idő is lehetne, azért érzik itt némi teljesen indokolatlan teher átvállalást is és nem derül ki a történetből, hogy ez némi vagy annál több!

A levélből nem értem miért csináltok ekkora feladatot, hogy naponta összehúzzátok, fű nem marad a fa alatt. Hagyni kell lehullani, max. hetente összehúzni, OK, egy ház rendezetlennek tűnik, ha nincs hetente összehúzva, de annyit igazán kilehet bírni. Én hagyom, 2x-i alkalom a levélösszehúzás. Igaz majd' 1 nap egyedül ekkora telken (3000m2), de akkor az a nap erre van, és le van tudva a történet egyszerre-kétszerre.

2018. jan. 21. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!