Szerintetek elég 620 nm es telek 3 gyerekkel?
Erősen elgondolkodtatott a "panaszkodó". És azért idézőjeles, mert ez most nem valamiféle negatív jelzőként használnám, ill. nem tudom, hogy használnám. Tehát a 2. kommentje alapján ha jól sakkozom ki a dolgot, csak a férje dolgozik, Ő háztatásbeli és őőő... nem tudom, talán hetel is a férje, nem értem, mindenesetre egy nőre egyedül a ház, a gyerekek plusz a kert az nagy feladat, nagyon nagy feladat. Tehát ha jól értem a kérdezőnél azért más a felállás, szóval Ő nem egyedül van a feladatra, de értem és megértem, hogy ez egyedül akkora feladat, hogy elkeserítő ugyanakkor egy szóval nem mondta, hogy olyan helyzetben lenne Ő is, mint te, de azért a fűnyírás egy ekkora telken talán 1 óra se egy férfinak, ennyit igazán megtehetne az urad mégha az közösen eltöltött idő is lehetne, azért érzik itt némi teljesen indokolatlan teher átvállalást is és nem derül ki a történetből, hogy ez némi vagy annál több!
A levélből nem értem miért csináltok ekkora feladatot, hogy naponta összehúzzátok, fű nem marad a fa alatt. Hagyni kell lehullani, max. hetente összehúzni, OK, egy ház rendezetlennek tűnik, ha nincs hetente összehúzva, de annyit igazán kilehet bírni. Én hagyom, 2x-i alkalom a levélösszehúzás. Igaz majd' 1 nap egyedül ekkora telken (3000m2), de akkor az a nap erre van, és le van tudva a történet egyszerre-kétszerre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!