Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Fertőző gyerekosztályra a...

Fertőző gyerekosztályra a szülő bemehet a gyerekkel a kórházba?

Figyelt kérdés
2017. dec. 12. 16:23
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
52%
Be igen. Legalábbis a Lászlóba engedik
2017. dec. 12. 16:30
 2/16 anonim ***** válasza:
52%
Igen.
2017. dec. 12. 17:19
 3/16 anonim ***** válasza:
Szegeden nem
2017. dec. 12. 17:44
 4/16 anonim ***** válasza:
Debrecenben is mehet a szülő. Nem is tudom, mi lenne velük felügyelet nélkül.
2017. dec. 12. 18:06
 5/16 anonim ***** válasza:
44%
Debrecenben pont nem.
2017. dec. 12. 18:15
 6/16 anonim ***** válasza:
Nálunk úgy volt hogy egyszerre csak egy szülő lehet bent illetve max 10 éven felüli testvér de mindig csak egyszerre egy valaki. Más rokonokat, barátokat nem engedtek be
2017. dec. 12. 18:31
 7/16 anonim ***** válasza:
Szeged nem, ettől független én bent voltam, mert 36 hetes terhesen tőlem ne várja el senki, hogy kocsikázzak 70 km-t haza aztán vissza naponta. Egyébként amikor elmentem már úgy kerestettek, mert nem bírtak a kicsivel. alapjáraton mindenkinél a szülő csak abban az egy órában lehetett bent, ami látogatásra volt kiírva
2017. dec. 12. 18:32
 8/16 anonim ***** válasza:
77%
Én bennt voltam 5-ös. És a mellettünk fekvő rotás kislánnyal is bennt volt az anyukája, azután is, hogy elkülönítették. Nem is láttam olyan gyereket, aki egyedül lett volna. Így is volt olyan aki kitépte a kezéből az infúziót. Nem tudom, hogyan tudnának kezelni a nővérek egy rakás 6 év alatti gyereket.
2017. dec. 12. 18:34
 9/16 anonim ***** válasza:
Akiket én ismerek, bent voltak a gyerekkel, hálisten minket nem érintett. De ilyen kicsi, 6 év alatti gyerekekkel mégis hogy gondolja bárki, hogy szülő nélkül?? Hát el nem tudom képzelni, hogy a 2,5 évesemet akár fél napra otthagynám, szegénykém tuti félne és végigsírná a napot. Meg én is.
2017. dec. 13. 10:17
 10/16 anonim ***** válasza:
Mi az intenzív fertőző részén voltunk, 8-as, és nem lehettünk vele. Meghatározott időponttól, bemosakodva, köpenyben, maszkban mehettünk be. Egyszerre csak 1 szülő és este 10 után vagy ha súlyos eset jött senki nem lehetett ott. A lenti osztályon már ott lehettünk.
2017. dec. 13. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!