Fertőző gyerekosztályra a szülő bemehet a gyerekkel a kórházba?
Figyelt kérdés
2017. dec. 12. 16:23
1/16 anonim válasza:
Be igen. Legalábbis a Lászlóba engedik
4/16 anonim válasza:
Debrecenben is mehet a szülő. Nem is tudom, mi lenne velük felügyelet nélkül.
6/16 anonim válasza:
Nálunk úgy volt hogy egyszerre csak egy szülő lehet bent illetve max 10 éven felüli testvér de mindig csak egyszerre egy valaki. Más rokonokat, barátokat nem engedtek be
7/16 anonim válasza:
Szeged nem, ettől független én bent voltam, mert 36 hetes terhesen tőlem ne várja el senki, hogy kocsikázzak 70 km-t haza aztán vissza naponta. Egyébként amikor elmentem már úgy kerestettek, mert nem bírtak a kicsivel. alapjáraton mindenkinél a szülő csak abban az egy órában lehetett bent, ami látogatásra volt kiírva
8/16 anonim válasza:
Én bennt voltam 5-ös. És a mellettünk fekvő rotás kislánnyal is bennt volt az anyukája, azután is, hogy elkülönítették. Nem is láttam olyan gyereket, aki egyedül lett volna. Így is volt olyan aki kitépte a kezéből az infúziót. Nem tudom, hogyan tudnának kezelni a nővérek egy rakás 6 év alatti gyereket.
9/16 anonim válasza:
Akiket én ismerek, bent voltak a gyerekkel, hálisten minket nem érintett. De ilyen kicsi, 6 év alatti gyerekekkel mégis hogy gondolja bárki, hogy szülő nélkül?? Hát el nem tudom képzelni, hogy a 2,5 évesemet akár fél napra otthagynám, szegénykém tuti félne és végigsírná a napot. Meg én is.
10/16 anonim válasza:
Mi az intenzív fertőző részén voltunk, 8-as, és nem lehettünk vele. Meghatározott időponttól, bemosakodva, köpenyben, maszkban mehettünk be. Egyszerre csak 1 szülő és este 10 után vagy ha súlyos eset jött senki nem lehetett ott. A lenti osztályon már ott lehettünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!