Mekkorák a gyerekek?Valamelyik után jár valamilyen támogatás?Gyed gyes stb.?
2018. jan. 8. 10:17
2/13 anonim válasza:
Hát nem gyenge tappanzcsalas, úgyhogy kizárt
2018. jan. 8. 10:33
3/13 anonim válasza:
Semmi táppénzcsalás nincs benne.
2018. jan. 8. 11:27
4/13 anonim válasza:
Tényleg? Valóban nagyon életszerű. Katika és Pistike belezasodik, anyuka elviszi Pistiket az orvoshoz, apuci meg Katikat. Egyik se mehet oviba/iskolába, ezért aztán mindkét szülő tappenzre megy. Anyuka és apuka annyira korlátozott, hogy egyedül egyikük se képes 2 gyereket ellatni? Vagy hogy gondolod?
2018. jan. 8. 12:19
5/13 anonim válasza:
Íme az életszerű példa: anyuka kórházba kerül az egyik gyerekkel (mi évente kb. 4-szer), közben a másik gyerek is lebetegszik otthon, így apuka is gyápra megy.
2018. jan. 8. 12:42
6/13 anonim válasza:
Kap tappenzt, ha a gyerek kórházban van???? Komoly?
2018. jan. 8. 12:45
7/13 anonim válasza:
Lám, ezzel is megerősítetted, hogy fingod nincs az egészről.
Persze. Mégis, hogy lehetne máshogy mellette a kórházban? Tudod manapság nem az van, hogy max. napi egyszer lehet látogatni és a fenmaradó időben ellátják.
Nem. Napi 24 órában ott van az egyik szülő, mert egyrészt szereti a gyermekét, másrészt ha nem lenne ott, semmi ellátásban nem részesülne. Nem etetnék, nem cserélnek pelenkát a nővérek, de még csak nem is vigyáznak rá.
2018. jan. 8. 13:04
8/13 anonim válasza:
Na, ilyenkor kell komolyan elgondolkodni, hogy kik azok, akik minden kérdésnél beböfögik a táppénzcsalást. Mert láthatóan fingjuk sincs arról, amiről beszélnek.
2018. jan. 8. 13:45
9/13 anonim válasza:
Munkaügyesként úgy tudom, hogy ilyet nem lehet csinálni, elvileg... gyakorlatban pedig működhet de csak úgy, ha a 2 gyereknek külön orvosa van.
Viszont előfordulhat olyan szitu amikor nem csalás miatt csinálna ilyet valaki, pl anyuka kórházban van az egyikkel, másik gyerek is beteg lesz ezért vele apuka marad otthon.
2018. jan. 8. 15:50
10/13 anonim válasza:
Engem az érdekelne, hogy apuka elmehet-e táppénzre a kislányunkkal aki bárányhimlős, abban az esetben, ha én vagyok itthon gyeden vele, DE én nem voltam még bárányhimlős és terhes vagyok, tehát nem volna szerencsés elkapnom a kislányomtól a bárányhimlőt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!