Dübörgő kisgyerek?
Szerertném megérteni a helyzetet, hátha úgy könnyebb lesz elfogadni:
Szóval, 3 emelettel felettem lakik egy házaspár, két örökbefogadott 4 év körüli gyerekkel. A kicsik egész nap, este tízig dübörögve játszanak, dobálnak valamit, valaminek pedig vagy nekiszaladhatnak, vagy a kanapéról ugrálnak, nem tudom, de hatalmas csattanásokat is szoktam hallani.
Kértem szépen, hogy kicsit legyenek halkabban, az alattuk közvetlenül lakó néni is kérte őket, semmi.
Felajánlottam azt is, hogyha nincs ideje, akkor szívesen elviszem a két gyereket a ház előtti játszótérre, hátha kiugralják ott magukat, de nem, azóta is bent vagy a lépcsőházban randalíroznak, visítoznak. Apjukat ritkán látni, anyuka szinte sose szól rájuk. Hozzateszem nem alkalmi jellegű, hanem rendszeres.
Ha már semmit nem tudok tenni, így az itt jelenlévő anyukákat szeretném megkérdezni, hogy mit kezdhetek ezzel a helyzettel?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!