Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Dübörgő kisgyerek?

Dübörgő kisgyerek?

Figyelt kérdés

Szerertném megérteni a helyzetet, hátha úgy könnyebb lesz elfogadni:

Szóval, 3 emelettel felettem lakik egy házaspár, két örökbefogadott 4 év körüli gyerekkel. A kicsik egész nap, este tízig dübörögve játszanak, dobálnak valamit, valaminek pedig vagy nekiszaladhatnak, vagy a kanapéról ugrálnak, nem tudom, de hatalmas csattanásokat is szoktam hallani.

Kértem szépen, hogy kicsit legyenek halkabban, az alattuk közvetlenül lakó néni is kérte őket, semmi.

Felajánlottam azt is, hogyha nincs ideje, akkor szívesen elviszem a két gyereket a ház előtti játszótérre, hátha kiugralják ott magukat, de nem, azóta is bent vagy a lépcsőházban randalíroznak, visítoznak. Apjukat ritkán látni, anyuka szinte sose szól rájuk. Hozzateszem nem alkalmi jellegű, hanem rendszeres.

Ha már semmit nem tudok tenni, így az itt jelenlévő anyukákat szeretném megkérdezni, hogy mit kezdhetek ezzel a helyzettel?

2018. jan. 16. 12:15
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
Rászólni kell, ha nem hat, akkor büntetésbe rakni.
2018. jan. 18. 22:07
 32/32 anonim válasza:
Több helyen tapasztaltam, albérletben élek :( Hiába keresem a megfelelő helyet, a gyerekesek egyáltalán nem figyelnek másokra, és nem nevelik a gyereket, nekik ez temrészetes. A feljelentés nem segít, már több csoportban volt téma, viszont az ellen sikeres volt az eljárás, aki bekopogott hozzájuk, hogy legyenek szívesek legalább késő este elhallgattatni a kölyköket. Hazai jogrendszer... és minket küldenek tanyára, ha nem tudjuk elviselni. Szerintem a csendes embereket kiközösíteni, mert ők kizárólag ilyen ösztönlény szintjén képesek csak élni, nem fair. Most azon vagyok, hogy végül én keresek valami lakhatást egy kevésbé zsúfolt, nem lakótelepi környéken, távoli szomszédokkal, amúgy is elegem van már a városból.
2022. júl. 21. 17:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!