Hogyan tanithato meg, hogy hagyjon teret a felnötteknek?
Lassan 4 éves es helotom van attol hogy mindig haragszik ràm.
Hiàba jatszom vele, jatek utàn ha megyek a dolgomra, nem a jatek élménye marad benne, hanem a harag es düh, hogy mentem pl fözni.
Nekem olyan rossz, mintha nem hagyna élni sem, mindig csalodottsagot, haragot latok rajta ha uristen epp mas dolgom van.
Mindig van valami baja ha nem vele foglalkozom en meg màr azt érzem levegöt sem kapok töle
Lassan 4 éves
Akinek teher, az minek szült?
Nem kötelező
Nem megy az értelmezés?
Csak fekete-fehér van?
Hát 13-as, szerinted meg minden fekete. Ezzel a hozzáállással senki nem jut előbre. A válaszolók nagyrésze azért próbált tanácsot adni vagy leírta ő hogyan csinálja.
Hullámvölgyek mindenhol vannak, de ha nállatok minden nap ilyen akkor te csinálsz valamit rosszul.
Nem gondolom, hogy a kérdező felelőtlenül vállalt volna gyereket. Nem csak pedagógus végzettséggel vagy pedagógus családdal a hátunk mögött lehet gyereket vállalni(bár úgy biztosan könnyebben veszik ezeket az akadályokat).
Látszik, hogy a kérdező foglalakozik a gyerekkel, különben már régen nem nyaggatná.
Érdemben kell velük foglalkozni és meg lehet neki mondani, azt is ha anya nem ér rá vagy nincs épp kedve játszani. Nem fog ettől sérülni, de megtanulja kezelni ezt a dolgot.
"Kb.10-15 percre köti le valami,ha 30 perc,az már nagy szám.
Ezt most vetítsétek le 5 órára!
NAPI 5 ÓRÁRA."
Bazzeg, 24-ből napi 5 órát töltesz a gyerekeddel, és ez neked sok. Most komolyan, neked minek kellett? Nagyon-nagyon sok anyuka egész nap együtt van a gyerekével otthon, egyedül, mert apuka dolgozik. Sőt, tovább megyek, vannak, akik több gyerekkel vannak otthon egész nap. Te meg 5 órától akarsz meghalni, és már ennyi idő alatt is idegesít szerencsétlen gyerek. Én sok meredek dolgot látok itt, de ez kritikán aluli, ne haragudj. Neked legfeljebb akváriumba kellenének halak, azoknak beszórod a kaját és kuss van.
(igen, van gyerekem, nem jár még óvodába, egész nap vele vagyok ÉS dolgozom itthonról. de bakker, ekkora tehernek így se éreztem soha, mint te a tiedet 5, azaz ÖT órában.)
Reggel 6-8.30 velem van,itthon és nem,nem a tv elé van benyomva.
Szombat egész nap velem van és vasárnap dèlután.
Fröcsögjetek légyszi máshol,hogy napi mondjuk 30 perc egyedül főzés,mosogatás ekkora LUXUS.
Remélem ez a hiszti,amit itt rendeztetek a legnagyobb örömötök.
Hol írtam,hogy teher?
És kapaszkodjatok meg,2 gyerekem van.
Megyek nyomorgatom tovább a lelküket.
Adjatok oket orokbe.
Borzaszto ez a sok szulo. Nalunk oviszunet van, mert mindenki beteg. Ovonok, dajka, sok gyerek. Par szulo mar haborgott, mondvan, most volt szunet...Hihetetlen, milyen nok szulnek.
Annyi mindennel le lehet foglalni egy gyereket.
10: a férjednek mennyi idő jut magára? üdv a 21. században. aki gyereket vállal, ezzel számoljon, ha nem képes a gyerekbe nevelni egy kis önállóságot.
talán nem kellene 3 évig szoptatni meg együtt aludni hogy majomként csüngjön utána az anyján, meg midnenféle ilyen olyan bizbaszt venni ami a szülőt is odaülteti a gyerek mellé. nem, nem a tv elé kell lerakni hogy el legyen magában, hanem meg kell tanítani egyedül játszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!