Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyi a havi bevételetek két...

Mennyi a havi bevételetek két gyermekes családban?

Figyelt kérdés
Igazából az érdekelne, hogy mennyi pénzből lehet kényelmesen eltartani két gyereket, mondjuk mindkettő 6 év alatti, egyik pelenkás. (Negatív, rosszindulatú válaszadók kíméljenek!)
2018. jan. 12. 07:54
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
35%
9es, savanyú a szőlő?
2018. jan. 12. 09:55
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Kb 400 ezer a bevételünk. Néha több, -néha kevesebb, attól függ, hogy mennyit túlórázik a férjem. Kényelmesen megélünk. De nekünk a rezsi nagyon kevés, mert extra jól szigetelt és energiatakarékos a házunk és minden berendezés.
2018. jan. 12. 10:00
 13/20 anonim ***** válasza:
25%
9 es ne irigykedj :D
2018. jan. 12. 10:01
 14/20 anonim ***** válasza:
37%

Jelenleg kereken 600 000 ft a bevételünk. A férjem két hónapja munkahelyet váltott, itt majdnem egy százassal keresett többet, de szükség volt váltani. Ezzel a bevétellel sem panaszkodom, de nekünk kiadás is van bőven. Azért nyilván kényelmesen megvagyunk.

Jövő hónapban emelkedik a bevételünk egy ötvenessel, nettó 650 ezret fogunk hazahozni.

9-es, nyilván nem mindenki keres több százezret, viszont a jobbkeresetűek könnyebben írják ki egy ilyen oldalra. A kevesebb jövedelmmel rendelkezők is kiírhatnák, hiszen ez egy anonim közösségi fórum. Ti mennyit kerestek, 9-es?

2018. jan. 12. 10:22
 15/20 A kérdező kommentje:

Köszi a válszokat!

Megmondom őszintén, azért tettem fel a kérdést, mert a környezetünkben sokan írígykednek ránk, mert két gyerek mellett még félretenni is tudunk havi alig 350ezerből. Igaz nincsenek nagy igényeink, gyakran használt, de szép ruhát veszek a gyerekeknek, nem járunk olyan helyekre ahol sokat kell költeni, csak közelben kirándulgatunk, viszont van lakáshitelünk, fundamentánk, biztositásunk, gyerekeknek babakötvény, szóval van fizetni valónk is.

Arra voltam kíváncsi, hogy valóban olyan jól állunk e anyagilag, ahogy az ismerőseink gondolják. :-)

2018. jan. 12. 11:06
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát, azt nem tudom mennyiből lehet kényelmesen eltartani 2 gyereket, csak azt, hogy mi mennyiből élünk. Özvegy vagyok, 2 fiam van, a lakás tehermentes, saját, a kisebbik tartós beteg/fogyatékkal él. Nyilván én sem így terveztem. jelenleg amire mindent kifizetek, rezsi, fejlesztések, ecetera, kb. 90 ezer ft marad hármunkra, ez van. Nem nyomorgunk így sem (kisváros), bár tagadni is felesleges volna, hogy nem márkás cuccban járnak a a gyerekek (azért a Decathlonra futja így is)és nyaralni is ritkán járunk. Nincs mit szégyellenem ezen, egyedülálló anyaként, segítség nélkül, beteg gyerek mellett is dolgozom 6 órában, jómagam sem ezt képzeltem el.Az is már eredmény, hogy sosem vertem hitelekbe magam, addig nyújtózunk amíg a a takaró ér, a lakás az tehermentes is marad, ha rajtam múlik. Nem derogál a végzettségemtől eltérő munkakörben dolgozni, mert muszáj és megbecsülöm amink van. Nem vagyok már frusztrált sem, a gyerekek pedig mára boldogok és kiegyensúlyozottak. Nyilván az lenne az ideális, ha nekem is csak ez a 90 ezer kéne plusszban, ahogy valaki írta, no de nekünk más lapokat osztott az élet.
2018. jan. 12. 11:14
 17/20 anonim ***** válasza:
46%

Nálunk nemsoká jön a második, általában 400-500 ezer között van a havi bevételünk. Nagyon rossz hónapban 350, jó hónapban 550 is akár. Azért a szórás, mert egyikünk se fixes, én teljesítménybért kapok, férjem órabéres, és változó, mennyit dolgozunk. Jelenleg havi 120 ezret teszünk félre, számlákra 80 megy, a többit feléljük. Sokkal többet költünk a muszájnál, mindketten költünk hobbira stb. Nem csökken semmit a bevétel a szülés után, mivel én vállalkozó vagyok, dolgozom folyamatosan (otthonról természetesen, gyerek mellett), nem megyek gyedre meg ilyenek, első gyereknél is így volt. Férjem kér gyed extrát, amint lehet, így igazából nekünk több is lesz így.

9-es: nálunk a százezrek úgy jönnek össze, hogy egyikünk se keres kiemelkedően, 200-250 közt alakul általában fejenként, ez nem olyan extra azért (pest megyében legalábbis), de összerakva elég jó.

2018. jan. 12. 11:33
 18/20 anonim ***** válasza:

390.000ft a jelenlegi bevételünk. Autót tartunk fent, saját házunk van (amire 30.000ft a hitel), ruhát rendszeresen veszünk, havi 1-2x mozdulunk ki (a pénz igényesebbre gondolok, állatkert-játszóház-étterem), futja minden szükségesre, igyekszünk félre is rakni (na ez már nehezebb mert mindig azt érzem, hogy már megint ezt kell venni azt kell venni).

2 gyerekünk van, 3 és 4.5 évesek, mindketten ovisak, a kicsi még éjjelre pelenkás.

2018. jan. 12. 15:29
 19/20 anonim ***** válasza:
71%

180 ezer albérletben.

Úgy látom, én vagyok itt az egyetlen szegény a milliomosok közt gyakorin :((

2018. jan. 12. 21:56
 20/20 anonim ***** válasza:

mi is közel 400ft. van hogy több a férjem bére miatt, ami alapból olyan 300ezer de 2-3 havonta 50ezerrel több. én gyeden vagyok 90ezer körül kapunk.

egy 3 éves és egy 6hónapos gyerekünk van. egy autónk és egy hiteles ház, de ez csak 20ezer. jól meg vagyunk. jelenleg sokat kel félre rakni felújításra tehát kicsit összehúztuk magunkat de ha kész a ház akkor nagyon jól megleszünk ennyiből :)

2018. jan. 13. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!