Már nem a szülő készíti a gyerek farsangi jelmezét?
Figyelt kérdés
Már mindenki a kész, megvásárolt jelmezt veszi fel? Nálatok hogy van ez? Nekem sokkal jobban tetszenek az otthoni dolgokbol készült jelmezek, mint a most kapható profi jelmezek.2018. jan. 5. 11:41
21/27 anonim válasza:
18 eves a legnagyobb gyerekem. Neki oviban meg egyszer-ketszer kolcsonzos volt. Aztan onnantol inkabb sajat kezuleg keszitett, mindharomnak.
22/27 anonim válasza:
Nálunk a vásárolt/bèrelt jelmez a jellemző az oviban. Èn sem tudok jelmezkèszítèssel foglalkozni, egyrèszt mert semmi kèzügyessègem nincs, másrèszt mert időm sincs rá (fèrjem is, èn is legtöbbször este 6-ra èrünk haza). Ez van, nem èrzem ettől rossz anyának magam.
23/27 anonim válasza:
Mert így kényelmesebb. Én anno a nyolcvanas években abszolút lexartam ezt a farsangosdit, a szülők és a rokonság igényli ezt, mert de kis cukik ilyenkor az ovisok, én örültem, hogy van egy kis potyatorta, ennyi.
24/27 anonim válasza:
12es és 14es válaszoló!
Miért szerinted én találtam ki? Hatalmas BTF rajongó. Ezerszer látta már. Televagyunk kis és nagy Delorinokkal. Az oviban is tudni fogjàk mert már sokat mesélt róla.
25/27 anonim válasza:
Én inkább veszem a jelmezt olcsobb ,szebb és nem vagyok egy otthon barkácsoljunk anyuci se kedvem se időm ehez .
26/27 anonim válasza:
24 az jó ha ő! Csak pl. ismerősöm gyerekének gőze se volt de apuka kitalálta hogy legyen ez :) A gyerek rábólintott, hogy neki mindegy.
27/27 anonim válasza:
Nem. Nálunk mindig ő találja ki. Már tavaly is Doki akart lenni. Csak beteg lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!