Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Már nem a szülő készíti a...

Már nem a szülő készíti a gyerek farsangi jelmezét?

Figyelt kérdés
Már mindenki a kész, megvásárolt jelmezt veszi fel? Nálatok hogy van ez? Nekem sokkal jobban tetszenek az otthoni dolgokbol készült jelmezek, mint a most kapható profi jelmezek.
2018. jan. 5. 11:41
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
82%
Emmet, nem Emmer bocsi.
2018. jan. 5. 12:19
 12/27 anonim ***** válasza:
75%
Az ötletes, csak épp egy osztálynyi gyerekből jó ha kettő tudja ki Emmett Brown :) A többi gyerek mit lát majd? Hogy egy fehérköpenyes kócoshajú valami a gyerek.
2018. jan. 5. 12:22
 13/27 anonim ***** válasza:
98%
Pont elég, ha azt látja a többi gyerek, hogy őrült doki, a lényeg akkor is megvan. :D
2018. jan. 5. 12:24
 14/27 anonim ***** válasza:
35%

Gondolom nem ő találta ki, hogy anya én dr. Emmett Brown akarok lenni! Pláne ha mondjuk ovis még..

A gyerek életében nagyon fontos a szerepjátszás, a fantáziavilág. Ha a gyerekemet fotelnek öltöztetem kartonpapírból és szigszalagból, vagy körétekerel fehér kreppet és alufóliát hogy nesze szaloncukor vagy, az neki nem akkora élmény.

2018. jan. 5. 12:24
 15/27 anonim ***** válasza:
62%
13, azért az őrült doki sem biztos hogy leesik egy kisgyereknek.....de ti tudjátok. Amúgy ha senki nem tudja ki a gyerek akkor meg mi értelme?!
2018. jan. 5. 12:25
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Jó ötletim szoktak lenni úgy általában minden kreatív dologgal kapcsolatban, de megvalósítani nem vagyok képes őket, úgyhogy ennek neki sem állok
2018. jan. 5. 12:38
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem gyerekfüggő is, meg az se mindegy, mi akar lenni. Mondjuk egy Spongyabob kartonból, szépen kifestve mindent vitt. De már sokan utánozzák.

Egyszerű kartondoboz sok minden más is lehet: dobozos tej, bonbon, üdítő, rubikkocka.

Volt olyan jelmeze a gyereknek, amikor az alapanyag adta az ötletet. Nagymama kidobott egy végtelen ronda, citromsárga szőrös pokrócot. Ebből lett a csibe.

Van, hogy nincs ötlet, nem érünk rá, stb. Ilyenkor persze egyszerűbb venni. Sok turiban is fillérekért van jelmez novemberben, érdemes előre gondolni.

Idén elkérte a lányom az egyik rokon piros, fekete pöttyös ruháját. Úgyhogy ő idén spanyol táncosnő vagy katica lesz. Attól függ, lesz-e paróka.

2018. jan. 5. 13:10
 18/27 anonim ***** válasza:
66%
Nálunk az oviban mindenkinek házilag készített jelmeze szokott lenni.
2018. jan. 5. 13:27
 19/27 anonim ***** válasza:
74%

A mi ovinkban is a legtöbb jelmez vásárolt. Sőt, aliexpressről...

Én magam készítem a fiamnak. Bölcsiben Bogyó volt, a csigafiú. Tavaly az oviban pók (sok póklábbal, és sok pókszemmel).

Most Thor akart lenni, de végül kiegyeztünk Jake a klassz kalózkölyökben.

Néztem én is a jelmezeket, hogy megvegyem, de egyszerűen olyan borzasztóak vannak drágán. Így idén is biztosan én csinálom.

Sőt, a jövő évit is tudjuk (már egy ideje ez akar lenni, csak várunk nagycsoportig): Űrdongó, ami állva robot, de négykézláb meg autó.

Már most agyalok, hogy tudom majd megcsinálni...

De a gyerekek között a minél profibb a menő... Ők nem nézik, hogy anya mennyit dolgozott rajta, csak hogy világít a Vasember szeme a maszkon... (mert ilyen jelmezek vannak alin az ovisoknak...)

2018. jan. 5. 13:44
 20/27 A kérdező kommentje:
1-es, ne viccelj, nyilván most nektek nem a jelmezkészítés a legfontosabb, nem is kérdés.
2018. jan. 5. 14:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!