7-8 éves gyerekek nagy részének tényleg van már tablete és telefonja?
Telefont addig nem vettem, amíg nem egyedül járt haza, mert addig egy tök felesleges dolognak tartom, hiszen mindig felnőtt felügyelete alatt van, akkor meg minek? De utána is egy butatelefont kapott, arra tökéletes, hogy hívjon, vagy én hívjam, viszont nem kár érte, ha elveszti, tönkre megy a táskájában.
Tabletet 7 évesen kapott, nem bántam meg, tud rá vigyázni és tud mértéket tartani, suliba nem viheti magával, itthon játszhat vele, vagy ha olyan helyre megyünk, ahol sokat kell várni.
7 éves lányom játékot kapot karácsonyra meg megkapta a 3 éves tabletet a báttyátol csak mesét nézni lehet már rajta
Báttyus vadi új tabletet kapot .telefon felesleges majd felsőbe kap
Ti honnan tudjátok, hogy az osztalytarsnak van-e telefonja? Hisz az iskolákba (legalábbis felénk a jobb sulikban) nem vihet be telefont az alsós gyerek, a felsős is csak szigorú szabályok között.
Fogalmam sincs, hánynak van tabletje, telefonja, nem is erdekel.
A fiamnak 7 éves kora óta van telefonja, saját pénzből vette, és tavaly lecserélte egy jobbra (10 éves most). Sosem vitte be a suliba, osztálykiránduláson is csak fényképezés céljából használta. Ha meccsük van, (főleg,ha nem Magyarországon) oda viheti, hogy ne az edzőt zaklassuk az információkért. A kisebb tesó is használ telefont, leginkább zenét kapcsol és táncol. Ő 5 éves. A tabletet ritkán használják, akkor is inkább a Bookrkidset szeretik rajta.
Nem ördögi dolog ez, csak a használatát kell szabályozni, és nem a gyerekre bízni a döntést. A gyerekem nem lett függő, attól hogy telefonja van, sportol, olvas, játszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!