Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 7-8 éves gyerekek nagy részéne...

7-8 éves gyerekek nagy részének tényleg van már tablete és telefonja?

Figyelt kérdés
A 2.osztályos lányom azzal jött haza az iskolából tegnap , hogy sok osztálytársa tabletet vagy telefont kapott karácsonyra (ő pedig roszul érezte magát , hogy csak játékokat kapott).
2018. jan. 4. 14:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
95%
7 éves lányomnak van. "Szerencsére" nem köti le, viszont hosszabb autóutakon áldás! Aki utazott már 3-4-5..stb órákat, az szerintem ezt megérti.
2018. jan. 4. 17:23
 12/16 anonim ***** válasza:
77%
A fiam másodikos, 30 gyerekből 25-nek van van telefonja. Nálunk a gyerekek kaptak tavaly karácsonyra egy tabletet négyen, ehhez rendszer van hogy házi feladat után játszhatnak húsz percet, ha rossz akkor kevesebbet.
2018. jan. 4. 18:30
 13/16 anonim ***** válasza:
Az én lànyom még nem volt 6 éves, amikor megkapta az én régi telefonomat (újat vettem ki 2 év után). Természetesen nincs benne kártya. Csak játékra tudja használni. Iskolába nem viheti.
2018. jan. 4. 20:53
 14/16 anonim ***** válasza:

Telefont addig nem vettem, amíg nem egyedül járt haza, mert addig egy tök felesleges dolognak tartom, hiszen mindig felnőtt felügyelete alatt van, akkor meg minek? De utána is egy butatelefont kapott, arra tökéletes, hogy hívjon, vagy én hívjam, viszont nem kár érte, ha elveszti, tönkre megy a táskájában.

Tabletet 7 évesen kapott, nem bántam meg, tud rá vigyázni és tud mértéket tartani, suliba nem viheti magával, itthon játszhat vele, vagy ha olyan helyre megyünk, ahol sokat kell várni.

2018. jan. 4. 21:39
 15/16 anonim ***** válasza:

7 éves lányom játékot kapot karácsonyra meg megkapta a 3 éves tabletet a báttyátol csak mesét nézni lehet már rajta

Báttyus vadi új tabletet kapot .telefon felesleges majd felsőbe kap

2018. jan. 5. 06:02
 16/16 anonim ***** válasza:

Ti honnan tudjátok, hogy az osztalytarsnak van-e telefonja? Hisz az iskolákba (legalábbis felénk a jobb sulikban) nem vihet be telefont az alsós gyerek, a felsős is csak szigorú szabályok között.

Fogalmam sincs, hánynak van tabletje, telefonja, nem is erdekel.

A fiamnak 7 éves kora óta van telefonja, saját pénzből vette, és tavaly lecserélte egy jobbra (10 éves most). Sosem vitte be a suliba, osztálykiránduláson is csak fényképezés céljából használta. Ha meccsük van, (főleg,ha nem Magyarországon) oda viheti, hogy ne az edzőt zaklassuk az információkért. A kisebb tesó is használ telefont, leginkább zenét kapcsol és táncol. Ő 5 éves. A tabletet ritkán használják, akkor is inkább a Bookrkidset szeretik rajta.

Nem ördögi dolog ez, csak a használatát kell szabályozni, és nem a gyerekre bízni a döntést. A gyerekem nem lett függő, attól hogy telefonja van, sportol, olvas, játszik.

2018. jan. 5. 08:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!