Mikor tanulnak meg leirni szavakat a gyerekek?
Enyém is ilyen volt :) Ha ez így is marad, legalább a suliban nem lesz gondja. Enyém most elsős, szereti hogy tud írni-olvasni ezért több idő marad olyasmit gyakorolni, amit még bem tud (folyóírás). Magabiztos és mindig van sikerélménye, emlekszem nekem ugyanígy volt, én is olvasva-írva kezdtem az elsőt anno és nagyon jó volt így!
2.
Ki szerint nem túl jó? A többi szülő szerint? Mert annak hidd el, megvan az oka ;)
Tanárcsaládból származom, lehet, hogy nem véletlen, hogy nálunk a gyerekek hamar érdeklődnek! És SEMMI hátránya nem volt hogy oviban írtam-olvastam. Nem unatkoztam a suliban, majd sorra nyertem a helyesírasi és irodalom versenyeket. Ma hobbiból könyveket írok :)
Kisfiam pedig szintén imadja a sulit, szóval nála sincs hátrány. Sőt...
az enyém is tanárcsalád mondjuk pont én kilógok, de úgy látszik átugrottunk egy generációt...
van ovónéni a családban, és ő mondta hogy azért nem túl jó ha így előre tudja ezeket a dolgokat.
egyébként mozgásfejlesztésre kell járnunk mert bizonyos dolgokban kicsit lassabb mint a társai...gondolom ez az oka, és ezért hiszem hogy lehet hogy tényleg nem túl jó hogy ennyire kis "könyvmoly" de az az igazság hogy már 7 hónapos korától figyelt a mesékre, míg pl ülni baromi nehezen tanult meg, szóval egyszerűen nem volt időm elejét venni ezeknek a dolgoknak...egy évesen alany állítmány tárgy szerkezeteket alkotott....de a motort 2 éves koráig nem tudta hajtani. a beszédbe hogy akadályozhatná meg egy szülő a gyerekét? celluxal? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!