Mikor tanulnak meg leirni szavakat a gyerekek?
Figyelt kérdés
Mikorra varhato el ez toluk?2017. dec. 16. 07:56
11/18 anonim válasza:
Mintha az én fiamról írnál :) 7 éves már, hidd el, semmi baj nem lesz ha korán érő :)
12/18 A kérdező kommentje:
vagy más miatt lesz baj ;)))
2017. dec. 16. 09:39
13/18 anonim válasza:
Én személy szerint nagyon untam az iskolát. Már tudtam írni-olvasni , egyszerübb összeadások- kivonások is mentek. Tudtam az órát,az abc t.. anyáék is ugy gondolták ,hogy ez jó. Kb 5. osztályos lehettem mikor elkezdtem külön versenyekre járni (sajnos alsoban nem sok lehetőség volt abban az iskolában ahova jártam ,hogy lekössem magam, igy 5. töl váltottam . ) 6. osztályban már két külön tantárgyból emelt szintű foglalkoztatóra jártam de igy még unalmasabb volt a végén már tanulni sem tanultam (volt ,hogy órán is mást csináltam mint odafigyeltem volna ) de sosem bukdácsoltam sőt.. Szerintem ezért mondhatták,hogy nem tesz túl jót :)
14/18 A kérdező kommentje:
Utolso de hat ez jó nem? Oke unatkozol de pl naljnk mindneki rajzolt zenet hallgatott olvasott stb oran szoval mindnet csinalt, csak nem figyelt...utana meg szet tanulta magat a 3aser.....szerintem az sokkal jobb ha elorebb vagy es nem kell ugy teperni
2017. dec. 16. 11:41
15/18 anonim válasza:
Egyértelműen jobb előrébb lenni, mint hátrébb.
16/18 anonim válasza:
Nem, nem jobb, mert az érdeklődését veszíti el ezzel, mert nem elégíti ki a tananyag.
17/18 anonim válasza:
4 eves a kislanyom,nagyon erdeklik ot is a betuk.Iden mar o irt a telaponak es a Jezuskanak,persze segiteni kellett neki,leirtam neki elore a betut o pedig szepen atirta.Nagyon szerette volna.Az oviban csinaltak kis karacsonyi ajandekokat,meg itthon is egyutt,nagyszuloknek peldaul.A csomagokra o fogja rairni hogy mama,nagypapi stb.Nem en eroltetem,o ragaszkodik hozza.Szerintem ezzel nincs baj.
18/18 anonim válasza:
13#as vagyok. Én reménykedem benne ,hogy a picuri nálunk nem lesz ennyire nagy érdekeltséggel . Sok gond volt abból ,hogy nem tudtam magam lekötni annak ellenére ,hogy 4esnél rosszabb jegyem már csak középsuliban volt . Nem azt mondom ,hogy nagyon rossz de saját bőrön tapasztaltam ,hogy unalmas így. Nálam ez kitartott az iskolában is az elején,hogy mindig jobban érdekelt más .. Ált.isk. 3 . osztályában történelem könyvet kértem karácsonyra.. Ezért jóval elörébb voltam mindig a többieknél,nem azt mondom ,hogy jobb lett volna végig szenvedni az iskolát .. mert nem ...csak jobban éreztem volna magam ha a társaimmal együtt haladok nem pedig külön feladat hátha érdekel valami .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!