Idén hová mentek nyaralni a családdal? (Külföld leginkább)
2 éve voltunk Görögországban repülővel. Lányunk akkor 4 éves volt, idén is mennénk és lehet, hogy ezúttal autóval bevállajuk.
Milyen helyeket ajánlotok? Hol, mire érdemes figyelni?
Köszi!
Tegnap óta kacérkodok Szlovéniával és Montenegroval..
Szóba került még Bulgária és Olaszország. Viszont a trivago-n amit találtam, "gyanúsan olcsóbb" árakkal találkoztam, teljes ellátàssal is, **** -esetén is.
Horvátországban már jártunk, az most nem játszik. Nyilván a lányunknak meg mindegy, de az élményekkel
Ő sem tud betelni.
Idén voltunk a Balcsin, Gyenesdiáson. Az is szuper volt.
javaslom neked az utazómajom oldalt fészen :)
Mi nyáron valahova víz mellé megyünk, valószínűleg Vir szigetre (tudom magyart, aki kinn él, kiadó apartmanjai vannak, nagyon segítőkész), télen pedig, karácsony után Erdélybe indulunk
Tavaly voltunk Sartiban autóval két ötévessel, férjem vezetett végig, odafelé Szalonikiben megszálltunk (nem voltunk még. Jól bírták. Sartin voltunk már nélkülük régebben, ismert helyet szerettünk volna. Akkor voltunk velük először külföldön, ill. 12 éjszakára.
Most Balaton lesz (jövőre újra görög, de még nem tudjuk pontosan)
Evek ota franciaorszagba megyunk autoval
Eszak del kelet nyugat alpok tavak tengerpart riviera soha nem unjuk meg
Alt campingbe foglalunk helyet a gyerekek szeretik es mar kicsit tanuljak a franciat is.
Februárban megyünk Dubaiba és Abu Dhabiba, oda évente 1-2 alkalommal elutazunk 8-10 napra.
Márciusra, áprilisra nincs konkrét tervünk, valószínűleg egy párnapos családi wellness lesz az országon belül.
Nyáron Olaszországba megyünk (Nápoly, Pompei, Sorrento, Positano, Amalfi és Capri), júliusban a szüleimmel Franciaországba (Villefranche) megyünk, utána anyósomékkal leszünk Ausztriában pár napot. Augusztusban kisygerekes barátokkal megyünk 2 hétre Olaszországba, 14 felnőtt lesz 13 gyerekre, az az út nem a pihenésről fog szólni nekünk. :D
Kocsival én nem vállalnék be hosszabb utazást (4-5 óránál többet). Mindannyian elfáradunk, nyűgösek leszünk. A gyerekeket is nehezebb lekötni.
Ha időben foglaltok és figyeled a repülőjegyeket, azzal olcsóbban is kijönnétek szerintem.
Igen! Mindig figyelem, de én pl. Március közepén látom, hogy veszek ki szabit, akkor szoktunk összeülni a kollégákkal, ezért nehezebb. Öten osszuk fel, kinek mikor hogy a jó, egyszerre ketten az egyik kollégámmal nem lehetek egy időben szabin, mert a többiek nem tudják helyettünk elvégezni.
Úgyhogy remélem, nem csúszok le ez miatt egy jó nyaralásról :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!