Akinek van rá lehetősége (elég helye), egybe tartaná a szülinapot a családdal és barátokkal, vagy külön külön?
Egyben. Nekem kényelmesebb lenne, mint 2x készülni. Meg fura is lenne két szülinapi buli. A második már unalmas lenne talán a gyereknek is.
Nem hiszem, hogy neked kéne mindenkivel foglalkozni. Majd elszórakoztatják egymást, meg majd játszanak a gyerekekkel.
Milyen a gyermek?
Nálunk az egyik lányom imádja a bulikat, ha rajta múlna, akkor tízszer is meg lenne ülve a szülinapja.
A másik lányom utálja a nagy felhajtást, őt egyszer is alig bírjuk meggyőzni, hogy legalább a nagyszülők hadd köszöntsék fel. Most lesz 6 éves, hallani se akar nagy baráti zsúrról.
De ha engem kérdezel és nem a gyerekeimet, én külön tartanám :)
...mert én is szeretek bulizni :)
Ez nálunk is elég nagy dilemma. Viszont csak a két családdal (férjem és az enyém) - túl sokat nem találkoznak egymással, mégsincs igazán témájuk amikor véletlen találkoznak, érzem a feszültséget-de nem vita vagy ilyesmi miatt hanem az "idegenérzés" miatt.
Nálunk még barátok meghívása fel sem merült, azt a bulit végképp külön tartanám. Nálunk így is a két gyereknek egyszerre van a szülinapja, a két családnál külön napon 2-2 torta volt eddig - a következő szülinapon már fogunk ezen változtatni, mert tényleg nagy tortúra.
Keresztlányomnál volt a legutóbbi szülinapja úgy hogy a barátnőit is meghívták - nekünk meghívottaknak és neki ünnepeltnek is kellemetlen volt, mert nyílván a barátaival akart lenni és bulizni, de ott voltak a rokonok is - mi viszont nem is láttuk az ünnepeltet csak a torta idejéig és amíg az ajándékot átadtuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!