Mennyire ápoltok szoros kapcsolatot a családdal, barátokkal? Szülők (saját és párotoké), testvérek, sógorok, barátok, barátnők?
Család a minden. Bár én itthon vagyok a kislányunkkal, férjem dolgozik hétfőtől péntekig, néha szombat délelőtt is. Általában úgy van, hogy nővérem van otthon kedden, anyum szerdán akkor átmegyünk ebédelni és délután is ott vagyunk. Nővérem kisfia minden pénteken itt alszik. Szombat vagy vasárnap délután megyünk anyósomhoz. A vasárnapi ebéd pedig az "összejövetel", akkor mindenki ott van. Sógornőmék messze laknak, velük sajnos ritkán találkozunk. Barátok már kicsit nehezebb, más-más városba költöztek, de havi szinten találkozunk. Egyébként meg minden nap beszélek anyuval-apuval-tesómmal telefonon, nem tehetek róla, mi nagyon hiányoljuk egymást (én költöztem el otthonról a férjemmel)
Természetesen szeretetből, ha nem így lenne, nem jópofiznék senkivel. Mindannyian szeretjük egymást, kell, hogy sokat együtt legyünk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!