Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyi idos korig igenyelt a...

Mennyi idos korig igenyelt a gyermeketek az elalvashoz segitseget (cumi, szoptatas, tapszer, ringatas, osszebujas, hatsimi, alvos allatka, rongyi)?

Figyelt kérdés
Es a felsoroltak kozul melyikkel aludt el?
2017. dec. 14. 07:39
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Mellettem alszik el, cumival a kislampa fenyenel, osszebujast nem igenyel csak ezt h ott uljek mellette. Kb 3 hos kora ota igy van. Ringatas,enek zavarta mindig is, ugy vettem eszre. Lassan masfel eves, mar olvasok neki rovid meset, azt szereti es lapozgatja a konyvet. Egy mese utan csak ulok v fekszek mellette, o nezi a plafont es egyre lejjebb csukodik a szeme. Amikor elaludt, beteszem a racsos agyaba.
2017. dec. 14. 15:11
 12/19 anonim ***** válasza:
27%

9-es! Egyreszt, amikor a gyereked mar 5 vagy 10 eves lesz, akkor is honapokban fogod szamolni az eletkorat?? 1,5-2-2,5 stb. éves, elég ennyit mondani, nem azt, hogy 32 honapos... Oszinten, gondolod barkit is erdekel, hogy honapokban fejezd ki a gyereked korat es elvarod, hogy szamolgatni kelljen!?

Masreszt: ez abnormalis, hogy ennyi idosen szoptatod a nagy gyerekedet, persze mindenkinek a maganugye, ezert meg is kellene azt tartanod magadnak es neked nem kellene reklamoznod, mivel tulmutat az egeszseges es tarsadalom altal még elfogadott határon.

Hidd el, 100-bol kb. 97-nel valtana ki ellenerzeseket, ha eloadnad, hogy tobb, mint 2,5 evesen nem vagy hajlando levalasztani a gyerekedet.

Ez már inkabb szol arrol, hogy az ilyen anyukak, mint te hencegni tudjanak azzal, hogy az ő gyerekük pl. 2,5, 3,5 eves koraig szopott es probaljak minel tovabb kihuzni a szoptatas veget.

A gyerek testi es lelki fejlodesehez is ebben a korban mar teljesseggel szuksegtelen a szoptatas. Olvass utana!

2017. dec. 14. 17:41
 13/19 anonim ***** válasza:
80%
12: Nem én vagyok a 9-es, de inkább te olvass egy kicsikét a témában, rád férne, mert oltári nagy baromságokat írsz. Ajánlom figyelmedbe a WHO-t például. Nem, nem azért mondom, mert szoptatom még a gyerekemet, én 2 évesen elválasztottam. De semmi gond nincs azzal, amit a 9es csinál. Nálad viszont lehet némi gond, ha így kirohansz egy számodra idegen ember ellen úgy, hogy ő egy szót nem szólt hozzád, és téged semmiben sem érint, amit csinál.
2017. dec. 14. 18:18
 14/19 A kérdező kommentje:

Aki nem a kerdesre valaszolt, annak jeleznem, hogy nem azt kerdeztem, hogy kinek mi a velemenye a hosszan szoptatasrol. Ne itt itelkezzetek egymas folott, mindenki azt gondol jonak, amit akar, aki nem akar szoptatni, az ne szoptasson, aki ezt erzi jonak, az meg hadd dontse el maga, mindegyiknek megvannak az elonyei meg a hatranyai. (Csak zarojelben jegyzem meg, hogy rengeteg egeszsegugyi elonye van a hosszan szoptatasnak egyebkent a tudomany jelenlegi allasa szerint, nalunk peldaul orvosilag tobbszorosen indokolt, hogy minel tovabb szoptassam, jelenleg 21 honapnal jarunk, es szeretnem, ha o valasztodna el magato).

A kerdesre adott valaszokat koszonom, johetnek meg.

2017. dec. 14. 22:07
 15/19 anonim ***** válasza:

7 éves lányom egy csomo kedvenc plüssel alszik el ,illetve esti mesét olvasok neki.

14 évesem is plüssökel alszik el .

2017. dec. 15. 06:06
 16/19 anonim ***** válasza:
Kérdező! És miért indokolt nálatok orvosilag?
2017. dec. 15. 06:30
 17/19 anonim ***** válasza:

Bocs, jogos, válaszolok a kérdésre is, csak bántotta a szemem a kirohanás...

2,5 éves lányom van, van egy nyuszis szundikendője, az mindenképp kell neki, van, hogy választ mellé még valami plüsst, de az már változó, hogy mit, és nem kell mindig. Vagy én, vagy az apja mellé fekszünk és énekelünk neki, ő mondja meg, mit szeretne éppen hallani :D ha mindketten otthon vagyunk, mindkettőnket kér altatáshoz, ha egyikünk nincs otthon, úgy is jó. 2 éves koráig cicin aludt el ő is.

2017. dec. 15. 07:12
 18/19 A kérdező kommentje:
Tejfeherjere, tojasfeherjere, szojara erzekeny, alulmukodik a pajzsmirigye, apai oldalrol valoszinuleg orokolte az anyajegyes bort, mar most ugy tunik, az apjanak es nagyapjanak is mar tobbet ki kellett szedni es figyelni kell, apai oldalrol cukorbetegseg, rak illetve az en oldalamrol inzulinrezisztencia, szoliv-es errendszeri betegsegek, rakra valo lehetsegesek oroklott hajlam miatt. Nekem pcos miatt minel tovabb szoptatok, annal jobb, illetve a mellrakra valo eselyem annal jobban csokken, ket ev folotti szoptatas utan 50%-kal lesz ra kevesebb eselyem, es ha megis, akkor nagyobb esellyel kuzdom le, a tobbi felsorolt betegsegre valo kockazat annal kisebb lesz a gyerekemre nezve, minel tovabb tudom szoptatni. Szoval van eleg sok minden.
2017. dec. 15. 18:52
 19/19 A kérdező kommentje:
*sziv
2017. dec. 15. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!