2-3 eves gyerekek anyukai, hogy birjatok idegekkel, hogy szazszor elmondasz valamit, hogy nem szabad es csak azert is csinalja?
Figyelt kérdés
2017. dec. 7. 19:59
11/12 anonim válasza:
Nem olvastam sehol, csak egyszer pont úgy alakult, hogy a kezemben voltak a babái, amikor átmászott az asztal alatt, és ahogy felállt, jól beverte a fejét. Volt sírás, aztán ahogy megvígasztaltam és kicsit megnyugodott, a kezemben levő babával vigasztalásképp visszajátszottam neki a jelenetet, és eljátszottam úgy is, hogy most már a baba okos, és fölnéz, mielőtt felállna.
Én is meglepődtem mennyire tetszett neki, és utána percekig játszotta, ahogy a baba beveri a fejét az asztalba. Ez volt igazából az első olyan eset, hogy visszajelzésem volt, hogy megértette, amit mondani próbálok. Mivel még nem nagyon beszél, nem lehet tudni, hogy az elmondott szóból mennyi jut át ténylegesen hozzá.
12/12 anonim válasza:
En 8hos kora korul kezdtem a nemszabadozast. Azota eleg osszevonnom a szemoldokomet, es mar nem csinalja. Pedig a hangom felemelesen kivul nem buntettem soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!