Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Boltban rosszalkodó gyerekek....

Boltban rosszalkodó gyerekek. Miért nem látok soha?

Figyelt kérdés

Míg itt rendszeresen olvasom, hogy micsoda vadállat módjára képes sok kisgyerek viselkedni a boltban, én magam még nem láttam ilyet.

Az egy év alatti, babakocsiban síró babákat ne számoljuk ide, mert ők ugye lehetnek éhesek, fáradtak, melegük lehet - elmondani még nem tudják.

De földön fetrengést, áruborogatást még sehol nem láttam.

2017. nov. 26. 19:25
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
40%
En sem.
2017. nov. 26. 19:32
 2/16 anonim válasza:
60%
Gyere borsodba, itt majd latsz.
2017. nov. 26. 19:32
 3/16 anonim ***** válasza:
85%

Én budapesti vagyok, és rendszeresen találkozom ilyennel. Árú borogatást nem, de hisztit, földre vágódást, üvöltést igen. Sőt, olyant is láttam már többször, amikor a a gyerek belerúg/ rácsap az anyjára/ apjára.

Hogy te miért nem látsz, azt nem tudom, mivel nem ismerlek, nem követem az életed.

Nyilván egy falusi kisboltban ez nem olyan gyakori, mint egy naponta több ezer vásárlót fogadó üzletben. De ez csak egy lehetőség.

2017. nov. 26. 19:41
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Mifelénk is rendszeres, hetente legalább egyet látok, de inkább többet.
2017. nov. 26. 19:44
 5/16 A kérdező kommentje:
Budapesten élek, tehát plázákban, hipermarketekben is járok.
2017. nov. 26. 19:52
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Szinten budapesti vagyok, hetente latok ilyet. Spar, Tesco, Duna Plaza, Azsia center, stb.
2017. nov. 26. 20:13
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Somogyban szinten gyakori. Ruhaboltokan a ruhak alatt bujkalnak, szetszedik az osszehajtogatott ruhakat, legtobbszor a szuloket egyaltalan nem zavarja..
2017. nov. 26. 20:36
 8/16 anonim ***** válasza:
60%
Én se látok soha, Budapest belvárosában lakunk.
2017. nov. 26. 20:53
 9/16 anonim ***** válasza:
60%
Én se làtok ilyet.Megyeszékhelyen lakunk.
2017. nov. 26. 21:10
 10/16 anonim ***** válasza:
47%

Somogyi kisvárosban élek, lányom másfél éves koráig én sem láttam ilyet soha, pedig van egy nagyobb kisfiam is:)

Amúgy viccet félretéve azt gondolom, hogy ez a fajta hiszi életkori dolog, tehát ha nem látsz ilyet, az nem azért van, mert a gyerekek nem próbálkoznak vele, hanem vagy azt csinálják a szülők, hogy azonnal távoznak a boltból, vagy tudják, hogyan lehet megelőzni a saját gyereküknél azt, hogy földön fetrengésig, borogatásig fajuljon az akaratosság.

Kisfiam ilyet nem csinált, pedig ő a vadabb, lánykám próbálkozott, pedig ő a világ legkiegynesúlyozottabb gyereke.

Szóval nem tudom, hová akartál kilyukadni a kérdéssel, ha oda, hogy egyes szülők tudnak gyereket nevelni, más szülők meg nem, akkor máris jelezném, hogy szélsőséges kivételektől eltekintve nagyon nem csak a szülőkön múlik az egész, hanem rengeteg más körülményen (mennyire fáradt, éhes, nyűgös a gyerek egyébként) és főleg a gyerek személyiségén is.

2017. nov. 26. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!