Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mért szól bele az ovónő abba,...

Mért szól bele az ovónő abba, hogy a 9 éves lányomat egyedül hagyom 5-6 órát nyári szünetbe? ( telefon van neki) és az ovis gyerekemet meg ügyeletes oviba viszem, mert nincs kire hagynom . Szinte azt mondta, hogy rossz anya vagyok.

Figyelt kérdés
2010. jún. 1. 21:02
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
26%

Tyúkeszű vagy te!!! és ostoba.

Nem tábor, hanem napközi, mindedenhol van, náluk a kerületben is, annyiba kerül, minhta befizetnéd az iskolába az ebédet.

Akkor hagyd otthon, de ne nagyon hangoztatsd, mert szerintem egy ekkor gyreket nem lehet felügyelet nélkül hagyni.

Aztán majd ha esetleg valami történik, valaki becsönget ott fogsz majd sírni, ahol senki se lát.

Esküszöm, holnap rákérdezek a suliban, hogy egy ekkor gyereket lehet-e egyedül hagyni egész nap.

2010. jún. 2. 20:26
 22/27 anonim ***** válasza:
44%

Igen é mi visszük és

hozzuka suliba, és az osztály felét legalább.

egyrész mert otthon vagyok, másrészt, mert így ne kell korán kelnie, harmdrész hamarabb elcsapná egy autó ,ahogy itt közelednek (babkocsival a zebránál nem engednek át) és nem kell fél órát gyalogolni aoda és vissza (nem falun lakunk, ahol szökőévben elmegy egy biciklis)

Nem ettől lesz önállótlan egy gyerek

2010. jún. 2. 20:31
 23/27 A kérdező kommentje:
20:26-os !!ird meg légyszi mit mondtak az iskolába. amúgy a napközibe roma gyerekek vannak szinte,akik rossz hatással lennének csak a lányomra.kösz.nem. köszönöm aki mellettem van. aranyosak vagytok.van aki tudja milyen az ha nincs aki segítsen,pénz meg kell,hogy etetni tudja a gyerekét és nem mellesleg tető legyen a feje felett.
2010. jún. 2. 20:57
 24/27 anonim ***** válasza:
64%

Esküszöm az jutott az eszembe, hogy megkérdezem, merre laksz, és ha ugyanott, ahol én, hát bevállalom a kislányt, az én lányom is ekkora :) (most itthon vagyok a kicsivel, jövőre meg majd lesz valahogy nálunk is)

Mi pl. volt olyan év, amikor szövetkeztünk a szülőkkel, akikkkel jóban volt a lányom, és felváltva vigyáztunk rájuk. Egy hétig nálam volt két kislány, majd ő ment hozzájuk egy-egy hétre, így nem volt happogás a munkahelyemen sem. Én pl. ellenőrizni járok cégekhez, érdekes lenne, ha vinném a 10 éves lányomat magammal. Persze lehet, hogy amíg én annak a kedves kérdezőnek ellenőrizném a munkáját, aki szintén viszi magával a munkahelyére, a gyerekek remekül eljátszottak volna. Vicc, komolyan..

Kérdező, ha te megbízol a kislányban, az az öt-hat óra, és nem egész nap, nem fog problémát okozni szerintem sem.

2010. jún. 3. 10:05
 25/27 anonim ***** válasza:
85%

Tyúkeszű vagy te!!! és ostoba.

Nem tábor, hanem napközi, mindedenhol van, náluk a kerületben is, annyiba kerül, minhta befizetnéd az iskolába az ebédet.

Akkor hagyd otthon, de ne nagyon hangoztatsd, mert szerintem egy ekkor gyreket nem lehet felügyelet nélkül hagyni.

Aztán majd ha esetleg valami történik, valaki becsönget ott fogsz majd sírni, ahol senki se lát.

Esküszöm, holnap rákérdezek a suliban, hogy egy ekkor gyereket lehet-e egyedül hagyni egész nap.

Bar nem en tyukeszüztelek le de most megteszem: TE TYUKESZÜ!

Szeretned megkapni magyarorszag települeslistajanak 2/3-at ahol nincs nyaron napközi???? Szivesen elküldöm. De csak hogy tudd, az hogy egy kerületben van kb 3 suli de legalabb 2 vagy a ket szpmszedos kerületben van ennyi, akkor persze hogy meg tudjak oldani hogy egesz nyaron valamelyik nyitva legyen, hiszen addig a többi zarva lehet. Es a falvak, ahol hala az elözö kormanynak most kb 5 falura vagy 6ra esetleg meg többre jut egy suli??? Ott szerinted ez megoldhato? Föleg ha teszem azt a szülöknek meg pont a masik iranyba kellene mennie reggel dolgozni? akkor mi a helyzet? vagy hagyja ott 6kor a napközi elött a gyereket, hogy jajj majd ugyis jönnek 8kor? valoban ez sokkal bölcsebb.

Aki irta hogy hozzak viszik a gyereket, persze van olyan helyzet, amikor a gyereket jobb hurcolni suliba meg haza, mert olyan a környek, es valoban nem ettöl lesz feltetlenül önallotlan, de nem is az önallosagot tanulja meg belöle.

2010. jún. 5. 01:01
 26/27 anonim ***** válasza:
60%
Milyen meglepetés, hogy nem csak én gondolom, hogy picit ostobán reagáltál, 20.26-os válaszoló! És még meglepőbb, hogy azóta sem írtál vissza, hogy fővesztés vagy bebörtönzés vár arra az anyára, a ki kénytelen néhány órára magára hagyni otthon a 9 éves gyerekét! Mi történt, rávilágítottak, hogy ez nem minősül kiskorú veszélyeztetésének? Na ugye, bár mi mondtuk, nem hitted el. Rád is igaz a mondás, ha hallgattál volna...
2010. jún. 5. 07:23
 27/27 A kérdező kommentje:
Nagyon rendesek vagytok!köszönöm!!!
2010. jún. 5. 20:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!