A négy éves kislányomnál egy ideje észrevettem, hogy piszkálja magát. A nuniján karmolás nyomai látszanak. Tippek, hogy hogyan szoktassam le?
Figyelt kérdés
Engem zavar, hogy maszturbálás félét csinál. Azt hiszem, még elég kicsi, ilyenkor könnyebb elterelni a figyelmét. Van ötletetek, hogy állítsam le?2017. dec. 2. 21:58
32/37 anonim válasza:
Kérdező, itt a liberális, Benetteket és Zoékat nevelő szülők mindent ráhagynak a gyerekre, szóval értelmes válaszok nem igen akadnak, semmilyen kérdésben.
33/37 anonim válasza:
szasztok ...én sem hagyom hogy maszturbáljon a gyerek..nyilván nem szégyenitem meg nem kiabálok vagy hasonló de elmondm hogy nem nyulunk oda és jatszunk mast...
engem sem hagytak és én sem lettem sérült sexuálisan .
34/37 anonim válasza:
Szomorúan olvasom a kommenteket.
Én 17éves lány vagyok, és a szüleim (nem megszégyenítettek, nem leordítottak) kiskoromban "leszoktattak" a maszturbálásról. Ez nem azért baj mert nem maszturbáltam, az kicsit sem baj. Az a probléma hogy ezzel belém lett nevelve hogy a maszturbálás/szex rossz dolog. És hiába voltak óvatosak a szüleim, azzal hogy leszoktattak, rászoktattak a szextől való félelemre is
35/37 anonim válasza:
Előző vagyok, lényeg hogy senkinek nem árt azzal ha maszturbál sőt ő kiegyensúlyozottabbá valik és magabiztosabbá. Attól nem lesz "degenerált" hogy nem csinálja, de attól sérelmei lehetnek ha "leszoktatjá"/"megtiltják neki". Csak azt kell megtanítani neki hogy az ilyen dolgok nem tartoznak másra.
36/37 anonim válasza:
Megint előző, ha van még kérdés privátban nyugodtan írjon bárki, de légyszives ne tiltsátok el a gyerekeiteket ettől az egésztől
37/37 anonim válasza:
31 éves férfi vagyok. Születésem után apám elhagyott, anyámnak dolgoznia kellett így többnyire nagymamám nevelt, aki nagyon konzervatív volt, apácák tanították, stb. Úgy emlékszem mintha tegnap lett volna, 4-5 éves lehettem, mikor első alkalommal játszottam a kukacommal. Kemény volt és éreztem hogy jó érzés. Egyszer csak bejött nagymamám, és hirtelen rámordított, hogy "Jézus Mária mit csinálsz???". Mai napig nem voltam nővel, mert óriási bűntudatom van már akkor is, ha csak a szexre gondolok, vagy épp megtetszik egy lány, vagy pl ha maszturbálok. Egy beszólás tette tönkre a felnőtt életem. Bűnnek érzek mindent ami a szexualitással kapcsolatos, ez nagyon mélyen rögzült bennem, nem tudom rajta változtatni, évekig próbáltam. Nem igazán beszélek erről senkinek, de úgy éreztem muszáj leírnom, mert úgy veszem észre h a kérdező nem érzi annak a súlyát ha rászól. Nagyon megfontoltan kell beszélni a gyerekkel, mert nem tudhatod h az elméje mit szűr le. És ha rosszul csinálod könnyen oda juthat mint én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!