Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A négy éves kislányomnál egy...

A négy éves kislányomnál egy ideje észrevettem, hogy piszkálja magát. A nuniján karmolás nyomai látszanak. Tippek, hogy hogyan szoktassam le?

Figyelt kérdés
Engem zavar, hogy maszturbálás félét csinál. Azt hiszem, még elég kicsi, ilyenkor könnyebb elterelni a figyelmét. Van ötletetek, hogy állítsam le?

2017. dec. 2. 21:58
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
82%

Kár, hogy támadásnak vetted a válaszom, mert őszintén segíteni akartam, de te nem akarod megérteni, hogy mit írok.

Én egy szóval nem írtam, hogy buzdítsd arra, hogy titokban csinálja vagy ilyesmi.

És nem az befolyásolja a jövőbeli szexuális életét, amit most csinál, hanem ha nem megfelelően reagál le a helyzetet.

Egyszerűen nem kellene figyelembe venned, illetve ha látod, hogy csinálja, akkor tereld el a figyelmét, aztán meg mossatok kezet (persze nem ezzel a címszóval).

Ja és ez csak azért van már náluk, mert míg kicsi korukban a kaja az elsődleges örömforrás most talált valami mást. Ha ezt most bármilyen valós vagy mondvacsinált dologgal arra biztatod, hogy hagyja abba akkor akár azt is elérheted hogy titokban folytatja, mert neki ez most új és JÓ, (tehát biztos lehetsz benne, hogy nem hagyja majd azért abba, mert anya azt mondta hogy koszos lesz a kezem csak majd trükközik és nem előtted csinálja) vagy akár visszatérhet a kajához mint fő örömforráshoz és ez megint csak kialakít benne egy olyan szokást, hogy felnőtt korában majd a stresszkezelésként és örömforrásként a kaját fogja megtalálni, ami meg ugye tudjuk mivel jár. ÉS akkor ez most más szempontból volt megvilágítva nem a szexuálisból. Tehát nem csak egy dolgot tudsz most elszúrni a helytelen szülői reakcióval.

Azért azt te sem gondolod komolyan, hogy ez most milyen ártalmas, ugye? Beszélj személyesen egy olyan orvossal akinek adsz a véleményre és nyugodj le. Egy teljesen hétköznapi dologból csinálsz problémát...

2017. dec. 3. 01:09
 22/37 anonim ***** válasza:
37%
Azért én előtte dokihoz vinném,lehet felvan fazva...
2017. dec. 3. 06:41
 23/37 anonim ***** válasza:
68%

Kèrdező, van akin nem lehet segíteni, èste pont ebbe a táborba tartozol!

Az 56%-is semmi bántót nem írt, teljesen jól összefoglalta ès válaszolt a kèrdèseidre! Erre te? Besèrülsz ès vagdalkozol! Pedig csak gondolkodnod kène! Szülőkènt... A gyereked miatt fuss neki mèg egyszer az èrtelmezèsnek ès ne indulatból akard, önfejűen megoldani ezt!

2017. dec. 3. 06:44
 24/37 anonim válasza:
29%

64 %-os, kezeltesd magad! Ha valaki nem fogadja el a többség véleményét, az miért ostoba, degenerált?

Ez a szegény kérdés feltevő már vagy ötször leírta,hogy nem akarja megszégyeníteni. A kérdésében az van, elterelné a figyelmét!

Felfedezi a kis testét, eljutott a nemiszervéig is. Mindenki tudja, hogy most az a trend, hagyjuk a gyereket, már kicsi korában tanuljon meg maszturbálni. Már lassan ott tartunk, ha nagy becsű, média által felkapott Vekerdynek egy anyuka nem hisz, megkövezzük.

Pár éve az volt a trend, a gyerekeket dicsérjük sokat, hangoztassuk, hogy különleges, legyen önbizalma. Most már kezdünk rájönni, mekkora baromság ez, mert kezd felnőni az első akarnok, zsarnok, semmire kellő generáció, hála a szakembereknek.

Vajon mi java származik a gyereknek abból, hogy öt éves korára profin maszturbál? Mivel jó, az önkielégítés mi van, ha sosem szokik le, hisz erre nagy esély van? Felnőtt korára megtanulja, hogy a feszültséget szexel oldja, és ha a párja nem tudja a csúcsra juttatni 2 percen belül, a partner hibája lesz?

Amúgy a gyerek a nemi szervén van fekália, baktérium bőven, nem gondoljátok, hogy már ez is elég ahhoz, hogy leszokjon a piszkálásáról? Mi a következő? A fenekében is turkáljon nyugodtan, mert jól esik? Gondolkodtok is, vagy csak mások frázisait puffogtatjátok?

Rászólunk a gyerekekre, hogy ne rágd a körmöd, ne szopd az ujjad, ne túrd az orrod, de húzgálhatja, piszkálhatja a micsodáját, mert ha rászólunk, lelkisérült lesz?

Ne foglalkozz a sok okossal! Jó a megérzésed. Finoman el lehet venni a kis kezét, megmondani, onnan a kaki és a pisi jön ki, nem piszkáld, mert megbetegszel. Kezdjetek más tevékenységbe, amiben használja a kezét. Rajz, gyurma, stb. Este maradj addig vele, míg el nem alszik.

Bőven ráér maszturbálni kamasz korában.

2017. dec. 3. 06:59
 25/37 anonim ***** válasza:
36%

Azért elég sokunkra rászóltak és lett normális szexuális életünk felnőttkorban.

Na pirospacsizzatok.

2017. dec. 3. 07:07
 26/37 A kérdező kommentje:

Azért, mert nem fogadom el valakinek az érveit, nem vagyok indulatos, nem vagdalkozom. Én is érvelek.

Köszönöm az utolsó hozzászólónak. Valaki csak megértette a problémám! Köszönöm a tippket, amit írtál! Kipróbálom.

2017. dec. 3. 07:12
 27/37 A kérdező kommentje:
A 24-esre gondoltam. Jó pihenést kívánok mindenkinek! Ma én már nem olvasok több választ, sokat kaptam, elég lesz :)
2017. dec. 3. 07:14
 28/37 anonim ***** válasza:
84%

Rám is rámszóltak sokszor(kiabálva is, vagy undorítóan, anyának volt ehhez érzéke), nálam sincs nagy gát, csak kicsi. Nem tudom elengedni magam együttlét alatt, csak egyedül..

Szóval én inkább azt mondom a gyereknek, hogy koszos kézzel ne nyúljon oda. Ha lesz belőle valami, akkor kóros kézmosás, amivel biztos könnyebb lesz együttélni, mint az orgazmusképtelenséggel együttlét során.

És nem is kap el semmit, mert erre oda fog figyelni. Egyébként nem akarja megmosni a kezét, hogy odanyúlhasson, ha pedig elviszem kezetmosni, utána már nem érdekli a dolog, mondjuk még csak 3 éves.

2017. dec. 3. 07:16
 29/37 anonim ***** válasza:
20%
Semmi baj kérdező, tudod ma divatszakma a pszichológia sokan választják, kellenek a neveléshez nem értő szülők, hogy legyen munkájuk ;)
2017. dec. 3. 07:31
 30/37 A kérdező kommentje:

Aha, már látom! Van itt a válaszadók között egy kemény mag, aki körbepacsizik, egy követ fújnak, a többi hülye, degenerált, stb.

Baj van az önbizalamtokkal! És nagyon káros, amit csináltok!

Örülök, hogy csak fény gyúlt néhány agyban.

Még egyszer, köszönöm.

2017. dec. 3. 07:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!