Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A négy éves kislányomnál egy...

A négy éves kislányomnál egy ideje észrevettem, hogy piszkálja magát. A nuniján karmolás nyomai látszanak. Tippek, hogy hogyan szoktassam le?

Figyelt kérdés
Engem zavar, hogy maszturbálás félét csinál. Azt hiszem, még elég kicsi, ilyenkor könnyebb elterelni a figyelmét. Van ötletetek, hogy állítsam le?

2017. dec. 2. 21:58
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
80%
Az én hugim is csinálja, ne szólj rà mert késöbb nagy problémái lesznek
2017. dec. 2. 22:01
 2/37 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem eleg azt elmondani neki, hogy ilyet a szobankban csinalunk csak egyedul. A kormet meg levagni/lereszelni. Miert akarod leszoktatni rola?
2017. dec. 2. 22:09
 3/37 anonim ***** válasza:
89%
Nekem is 4 éves a lányom, akkor fogdosta sokszor mikor fel volt fázva...engem is zavart, mert konkrétan állandóan ott volt a keze, de viszont nem fájt, ha pisilt se semmi, így mi is másra gyanakottunk/kb 2 hétig folyamatosan/..majd mikor több tünet kijött elvittük orvoshoz és mióta meggyógyult nem csinálja...lehet nálatok is ez van...
2017. dec. 2. 22:16
 4/37 A kérdező kommentje:
Milyen nagy problémákra gondolsz?
2017. dec. 2. 22:21
 5/37 anonim ***** válasza:
89%
A felnőtt kori szexuális életére gondol az első válaszoló
2017. dec. 2. 22:25
 6/37 anonim ***** válasza:
86%
Pedig ez teljesen normális. Ne szólj rá. Egy eletre tönkreteheted szexuálisan. Ha nyilvánosan csinálná, akkor szólj rá, hogy nincs ezzel semmi baj, de ezt nem illik mások előtt.
2017. dec. 2. 22:28
 7/37 anonim ***** válasza:
88%

Vágd a körmét és mondd meg neki, hogy akkor csinálja amikor senki nem látja.

Hogy milyen problémára? Pl nem vagyok benne 100%-ig biztos hogy az miatt van ez, de rám is rámszóltak mikor kicsi voltam és még így 30 évesen is bűnnek érzem a maszturbálást és azt is nehezemre esik hagyni, hogy a férjem ott matasson...

2017. dec. 2. 22:31
 8/37 A kérdező kommentje:

Le van vágva a körme, köszi. :)

Miért teszi tönkre a későbbi szexuális életét?

Nyilván nem fogok kiabálni vele, nem akarok bűntudatot ébreszteni.

De miért nem lehet leszoktatni a maszturbálásról, úgy mint a cumizásról, orr piszkálásról, stb?

2017. dec. 2. 22:48
 9/37 anonim ***** válasza:
32%

Figyelj oda mert az is elõhozhatja ezt a viselkedest h ha valaki molesztálja titokban, nagyon oda kell figyelni kivel hagyod egyedul en senkire nem biztam a gyerekem nem biztam senkiben.

Ha zaklatják elõallhat korai maszturbació

2017. dec. 2. 22:53
 10/37 anonim ***** válasza:
22%
Fel van fázva a gyerek, antibiotikummal kezelendő.
2017. dec. 2. 22:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!