Mennyit költöttök gyereketek mikulás csomagjára? Aki vett drónt, milyen árban? Hol vette?
Figyelt kérdés
9 éves fiam drónt szeretne vagy távirányítós helikoptert. Láttam drágák de az olcsóbbak is jók?2017. nov. 29. 17:59
41/42 anonim válasza:
Nálunk vidéken divat volt az ablakba kitenni, amit a Mikulas hozott, hát a 80as években is tele voltak az ablakok a sok mikulás csomaggal és nagy télapókkal. Sose kaptam csak egy csokimikulást. Mindig volt csomag es több mikulás, kisebb- nagyobb, pedig elég szerény körülmények között éltünk. Ó és milyen sokáig hittem, hogy tényleg van Mikulás. Varázslatos volt.
42/42 anonim válasza:
én sem értem a többezres csomagokat.
Ami a gyerek csomagjába kerül:
1 db kindertojás -200 ft
1 tábla epres (mert ezt szereti) milka -220 ft
1 db csokimikulás -250 ft (nem massza, hanem rendes tejcsoki, de kicsi, pont elég lesz így is az édesség)
1 db világító "búgógomb" -300 ft
a szaloncukrot had ne számoljam már, a fára úgyis meg kell venni, abból teszek bele pár szemet.
Nem vennék drónt. Egy 9évesnek karácsonyra sem.
csak kapkodom a fejemet az összegek láttán... rokon gyerekek KARÁCSONYI ajándékára szánunk 2-3000 ft-ot. és ebből jut játékra és könyvre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!