Én meg azt nem értem, hogy HOGY és HOL lehet 1000-1500 forintért csomagot összeállítani. Nekem nincs sok pénzem, nem is tehetném meg, hogy Mikulásra nagy ajándékot vegyek, de nem is tenném, mert ahogy itt többen írtátok (akik majd most lepontoztok) én is szeretnék a hagyományos mikulás csomagnál maradni. Csakhogy egy normális csokimikulás 1000 forint, egy kindertojás 200 forint, az egyetlen szaloncukor amit a gyerek szeret csak dobozzal kapható és 2500 forint (természetesen nem teszem bele a csomagba az egész doboznyit) és akkor még csak 2 csokit és 5-8 szaloncukrot tettem bele, ami ne haragudjatok, de szerintem kevés, tehát biztos veszek még pár darab csokit, darabjukat 200-300 forintért, szeretnék még egy kis mogyorót is és mandarint és megint 2000 forintot költöttem. Teszek bele egy virgácsot vagy szenet, becsomagolom és 5-6 ezernél vagyok. Ami megmondom őszintén nekem sok pénz, 2 gyerekem van, úgyhogy pláne sok, de 10-15 ezer alatt biztosan nem úszom meg. Aki 1000 forintból össze tud állítani egy ajándék csomagot, az nem tudom, hogy a mai világban hogy csinálja..
2017. nov. 29. 22:37
32/42 anonim válasza:
Aki annyiból allit ossze a mennyisegre es nem a minőségre megy..
2017. nov. 29. 22:55
33/42 anonim válasza:
Max 1500ft de inkább alata probálok maradni inkább kevesebb csokit kap .nagy ajándékok azt karácsonyra kap .
2017. nov. 30. 05:27
34/42 anonim válasza:
10000-ért vettem meg a gyerekek mikulás csomagját. Ez fejenként 2000 ft. Csak édesség és aszalt gyümölcs.
Karácsonykor meg mindenki 10-15 ezer forint körülit kap, a kicsik játékot, a nagyok meg hasznosat, gravírozógép, forrasztókészlet, a legnagyobb, már felnőtt meg turmixgépet.
1-1 társast szoktunk még venni külön a kicsiknek és a nagyoknak, a nagyoké idén szabadulószobás. Nem érzem úgy, hogy keveselnék, nagyon szép szokott lenni nálunk az ünnep.
Nagyszülők ruhát szoktak adni, vagy élményt, illetve ha nagyobb cucc kell, mint pl.telefon, abba szállnak be.
2017. nov. 30. 06:00
35/42 anonim válasza:
Utolsó vagyok. A férjem kapott drónt 2 éve. 15 körül volt, a mai napig imádja. Jól bírja az ütközéseket, durvább landolásokat, de irányítani a mi 6 és 8 éveseink nem tudják igazán, így kb 5 perc után ráunnak.
2017. nov. 30. 06:13
36/42 anonim válasza:
31es, én ezeket vásároltam bele:
2 tábla milka csoki:190/tábla
1 pici milka mikulás:200
1 zacskó haribo:190
2 twix, 2 mars és 2 bounty 89/db
1 tábla schogetten:179
1 zacskó mikulás cukorka:99
1 szamba, és egy bohóc, 89/db
1 doboz kinder csoki:220
2 nesquick csoki:79/db
szaloncukrot, ilyeneket nem kap bele, azt majd karácsonykor.
2017. nov. 30. 06:39
37/42 anonim válasza:
16- os vagyok. Az ajándékra szánt összeg nem egyenesen arányos a keresettel. 900.000 körul van a havi bevételünk, hitelünk nincs, de mégsem koltünk 100 ezreket egyszerre ajándékra.
Szerintem rossz üzenetet közvetítene a gyerek felé. Év közben is kapnak ezt azt alkalmakra, de azért van limit.
Rosszul érezném magam, ha nem tehetnék meg egy 20 ezres ajándékvásárlást, de a gyerekeimnek is azt tanítom, hogy ne azt nézzék amilyük nincs, hanem azt, hogy mennyi mindenük van.
Nagyon anyagias lett a világ, és ha késöbb rosszabb anyagi helyzetbe kerülúnk, akkor se döljenek már a kardjukba, mert kevesebb jut.
2017. nov. 30. 06:49
38/42 anonim válasza:
Nagyon sokan meg úgy gondolják, hogy a 10-20 ezres ajándék is rossz üzenetet közvetít a gyerek felé, mert az is túlzás.
2017. nov. 30. 08:37
39/42 anonim válasza:
Te jó ég!
Nekem a szüleim mindig egy csokimikulást vettek (párat meg még kaptam a rokonoktól), és ennyi, és nem is volt ezzel soha semmi baj. Nem azért, mert nem telt többre, hanem mert egy "Mikulás" a mi családunkban nem akkora "alkalom" - az igazi ajándék ideje a karácsony.
2017. nov. 30. 09:00
40/42 anonim válasza:
A tíz-húszezres ajándék sajnos már a minimum, ilyen játékárak mellett, hogy egy gagyi vacak, amivel sokat játszani sem tud, 5-6 ezer forint. És ez csak egy ajándék. Karácsonyra és szülinapra mi elhalmozzuk, ilyenkor kap 4-5 ajándékot is. A rokonoktól csak 1-2-t, de hát kétszer egy évben belefér. A Mikulás csomagot hoz, egy kártyajáték lesz benne és csokik, amik biztos nem férnek bele a 2 ezres keretbe, amit itt páran említettek, mert csak a Mikulás volt 600.-Ft. Gyümölcsöt nálunk nem hoz a Mikulás. Még egy matricázós, feladatozós füzet lesz a csomagok mellett, az is sokba került, de ilyeneket is szokott kapni csak úgy is, miért ne hozzon a Télapó is egy témához illőt. Összesen 8-9 ezer biztos lesz. Aki nem engedheti meg, hogy ennyit áldozzon a gyerekére, sajnálom nagyon. De mellette ott van a másik oldal, van ahol cigire, kávéra, sörre jut, de a gyerekre nem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!