Mennyit költöttök gyereketek mikulás csomagjára? Aki vett drónt, milyen árban? Hol vette?
A Mikulás mint írtam kisebb értékű csak egy 20as körül. Csokir csak egy óriás Kindert kap, mert nem szereti a csokit.
Karácsonyra kap kicsit komolyabb ajándékot, még nem kezdtünk el vásárolni, csak 2 ajándék van meg, egy nagy lego meg egy asztali számítógép.
Hát azért mint látod, nagy a szórás ajándékra költött pénzben.
Van aki nem teheti meg.
Van aki nem teszi meg.
És van a rongy rázás.😉
3 évesem van. Kb egy ezres amit a csomagba teszek (édesség,gyümölcs) Szintén kb 8csomagot kap ilyenkor innen onnan.
Mellé mesekönyvet, kifestőt és zsírkrétát kap.
A drónoknál tényleg a drágábbak a jók. De egy 9évesnek, mikulásra, első drónnak...
Egy olcsóbbat választanék, ha már azzal ügyes később kaphat komolyabvat. De az is lehet h utána már nem is érdekli majd. Akkor meg feleslegesen vennél most is 40 ezerért egy 100. Ketyerét
Az oviban e5000 forintért kapnak egy,az SZMK-s szülők által összeállított csomagot.
Tőlünk kb.3-4 ezerért,a nagyszülőktől illetve egyéb rokonoktól 2000-2000 forintért.
Jesszusom! Karácsonyra gyerekenként max.20.000, Mikulásra meg könyv, szinező, 2000 körül. Azért amiket itt olvasok, az kemény.
Ez már tényleg nem a szeretet ünnepe, hanem a draga ajándékoké.
" A Mikulás mint írtam kisebb értékű csak egy 20as körül."
Atyaúristen!!
Nem is az bosszant, hogy egyesek mennyit költenek, hanem, hogy természetesnek veszik és lenézik azt, aki a hagyományos mikuláscsomagnál marad és a karácsonynak is az igazi értelmét látja (vagyis nem a drága ajándékokról szól).
Én összesen az egész családnak nem vásárolok 20 ezer ft értékben karácsonykor, nemhogy egy vacak mikuláscsomagra kiadjak annyit.
Oké, mi meg se tehetnénk, de szerintem a karácsony baromira nem arról szól, hogy vegyek laptopot, meg 50 ezres legót, drónt...
9 eves fiam van. A dron nem gyerekeknek valo. Nevetseges, tenyleg.
Mindharom gyerek edesseget kap gyumolcsokkel, osszesen max. 6-7.000 Ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!