Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyit költöttök gyereketek...

Mennyit költöttök gyereketek mikulás csomagjára? Aki vett drónt, milyen árban? Hol vette?

Figyelt kérdés
9 éves fiam drónt szeretne vagy távirányítós helikoptert. Láttam drágák de az olcsóbbak is jók?
2017. nov. 29. 17:59
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
17%

A Mikulás mint írtam kisebb értékű csak egy 20as körül. Csokir csak egy óriás Kindert kap, mert nem szereti a csokit.

Karácsonyra kap kicsit komolyabb ajándékot, még nem kezdtünk el vásárolni, csak 2 ajándék van meg, egy nagy lego meg egy asztali számítógép.

2017. nov. 29. 19:17
 12/42 anonim ***** válasza:
70%
Hát mi sem költünk egy ezresnél többet. Tipikus mikulás csomagot kap, esetleg sütit ha sütök. De az mindenkié.
2017. nov. 29. 19:31
 13/42 anonim ***** válasza:
85%
Mikulásra gyümölcsöt, kis csokival. Amúgy a drón-nak vannak szabályai a használatát illetően, nem lehet bárhol, bármikor, nézzetek utána (van hogy lakott terület felett engedély kell, stb...)
2017. nov. 29. 19:36
 14/42 anonim ***** válasza:
59%

Hát azért mint látod, nagy a szórás ajándékra költött pénzben.

Van aki nem teheti meg.

Van aki nem teszi meg.

És van a rongy rázás.😉

3 évesem van. Kb egy ezres amit a csomagba teszek (édesség,gyümölcs) Szintén kb 8csomagot kap ilyenkor innen onnan.

Mellé mesekönyvet, kifestőt és zsírkrétát kap.

A drónoknál tényleg a drágábbak a jók. De egy 9évesnek, mikulásra, első drónnak...

Egy olcsóbbat választanék, ha már azzal ügyes később kaphat komolyabvat. De az is lehet h utána már nem is érdekli majd. Akkor meg feleslegesen vennél most is 40 ezerért egy 100. Ketyerét

2017. nov. 29. 19:37
 15/42 anonim ***** válasza:
80%

Az oviban e5000 forintért kapnak egy,az SZMK-s szülők által összeállított csomagot.

Tőlünk kb.3-4 ezerért,a nagyszülőktől illetve egyéb rokonoktól 2000-2000 forintért.

2017. nov. 29. 19:44
 16/42 anonim ***** válasza:
69%

Jesszusom! Karácsonyra gyerekenként max.20.000, Mikulásra meg könyv, szinező, 2000 körül. Azért amiket itt olvasok, az kemény.

Ez már tényleg nem a szeretet ünnepe, hanem a draga ajándékoké.

2017. nov. 29. 19:48
 17/42 anonim ***** válasza:
55%
16-os, ilyen alapon aki Karácsonyra nem engedhet meg magának 20 eFt-os ajándékot, az meg rólatok gondolhatja, hogy nem a szeretről szól az ünnepetek. Igaza lenne? Nyilván nem, ahogy neked sincs igazad. Pillanatok alatt el lehet költeni értelmes, jó ajándékra 50 eFt-ot, vagy akár 100-at is, és aki megteheti és meg is teszi ugyanúgy szeretheti a gyerekét, mint te.
2017. nov. 29. 20:15
 18/42 anonim ***** válasza:
78%
Pici mikulás csomagot kapnak, mert úgyis kapnak ezen kívül még 3-4 db-ot, az biztos. Mellé kapnak még egy jó nagy doboz legot, amit igencsak akciósan sikerült kifogni. Nekem 8 éves a fiam, egy nagyon cuki, értelmes gyerek, de drónt biztosan nem vennék neki. Mi a bánatot tud vele csinálni? Röpteti és kész, ennyi a játék vele?
2017. nov. 29. 20:29
 19/42 anonim ***** válasza:
51%

" A Mikulás mint írtam kisebb értékű csak egy 20as körül."

Atyaúristen!!

Nem is az bosszant, hogy egyesek mennyit költenek, hanem, hogy természetesnek veszik és lenézik azt, aki a hagyományos mikuláscsomagnál marad és a karácsonynak is az igazi értelmét látja (vagyis nem a drága ajándékokról szól).

Én összesen az egész családnak nem vásárolok 20 ezer ft értékben karácsonykor, nemhogy egy vacak mikuláscsomagra kiadjak annyit.

Oké, mi meg se tehetnénk, de szerintem a karácsony baromira nem arról szól, hogy vegyek laptopot, meg 50 ezres legót, drónt...

2017. nov. 29. 20:36
 20/42 anonim ***** válasza:
78%

9 eves fiam van. A dron nem gyerekeknek valo. Nevetseges, tenyleg.

Mindharom gyerek edesseget kap gyumolcsokkel, osszesen max. 6-7.000 Ft.

2017. nov. 29. 20:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!