Akiknek fiuk van, segítenének ajándékötletben, hogy ajándékba minek örül egy fiú inkább: kisautó, kisrepülőgép, mozdony, hajó?
Figyelt kérdés
2017. nov. 25. 00:11
11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Én nem pontoztam le senkit, nem tudom, valakinek ez miért volt élvezet, számomra teljesen hasznosak.
2017. nov. 25. 19:28
13/15 anonim válasza:
Fiam most lesz 6 éves, karácsony előtt. Kívánságai szülinapra, és a Jézuskának:
Lego rendőrállomás
Xbox játékok
Földgömb
Mikroszkóp
Tudományos játékok ( kristálykészítő, stb)
Ébresztő óra
Hörcsög
Karkötő
Vasember jelmez
Könyvek (Ropi naplója)
Az autók, járgányok soha nem érdekelték. Lego, szerepjátékok, és fegyverek minden mennyiségben. Ja, és társasok...és ruhák minden mennyiségben :) Remélem segítettem egy picit.
14/15 anonim válasza:
Körülnéztél már a szobájában? Milyen játékai vannak, mivel szeret játszani? Mi van a kezében amikor találkozol vele?
Az én fiamnál az autó csak mint gyüjteményi darab számított. Polcra tette és kész.
Azonban a LEGO neyő volt mindig....csak tudd meg a szülőktől melyik nincs meg.
15/15 anonim válasza:
Lego karóra oktató csomaggal. Én ezt vettem 5 éves unokaöcsémnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!